pátek 10. května 2013

Aktuální wishlist

Ahoj všem.

Po přečtení článku u Rendy na blogu jsem měla okamžitě jasno, o čem chci dnes psát. Doufám, že jí nebude vadit, že jsem se jejím nápadem nechala inspirovat a okamžitě se vrhla na vytvoření vlastního wishlistu. A jelikož jsem velmi puntičkářská osoba se spoustou přání, rozhodla jsem se vytvořit hned několik seznamů, aby bylo vše přehlednější.





1) Wishlist high-end kosmetiky

Už dlouho pokukuji po kosmetice Bobbi Brown, ale stále nevlastním jediný její výrobek. Dřív mě hodně odrazoval fakt, že se tato kosmetika prodává jen v parfumeriích Douglas, které mi nejsou moc sympatické, ale nyní v Praze již mají vlastní obchod, takže mi nic nebrání se tam vydat na průzkum. V hledáčku mám make-up Skin Foundation a tvářenky.

Značku NARS mám moc ráda již dlouho, a tak mám v plánu rozšíření své sbírky. V tuto chvíli nejvíce toužím po make-upu Sheer Glow Foundation, tekutém rozjasňovači Illuminator, tvářence Sin, nějakém dalším zajímavé kombinaci očních stínu (na obrázku je Tzarine), novém korektoru Radiant Creamy Concealer, ikonickém rozjasňovači Albatross a bázi pod oční stíny. 

O výrobcích z řady HD značky Make Up For Ever jsem slyšela hodně pozitivních ohlasů a ráda bych něco z jejich nabídky vyzkoušela na vlastní kůži. Primárně mě zaujal make-up a tekutá tvářenka. 

MAC neustále nabízí moc hezká a lákavá líčidla a je těžké si z jejich nabídky vybrat jen pár výrobků. Ale nejvíce mě v tuto chvíli lákají tekuté oční linky v zajímavých metalických barvách a rozjasňovače Soft and Gentle a Lustre drops.

Slavné Meteorites od Guerlain snad ani nemusím komentovat, touží po nich každá druhá žena.



2) Wishlist dekorativní kosmetiky z drogerie

Myslím si, že bych se i nadále měla seznamovat se sortimentem českých drogerií a vybrala jsem pár výrobků, na které se zaměřím. Nejvíce jsem zvědavá na make-up Healthy Mix od Bourjois, o kterém básní snad všechny blogerky. Rovněž mě zaujaly oční stíny od stejné značky. Jednou jsem je zkoušela v drogerii na ruce a mile mě překvapily. Zbytek vidíte sami na obrázku - staré dobré Color Tattoo, hodně vychvalované řasenky, Apocalips, bronzér od Rimmelu (kdysi dávno jsem ho měla a byl dobrý, ale trochu se bojím, že se už nebude prodávat) a rozjasňující korektor od L'Oreál.



3) Wishlist pleťové kosmetiky

Za poslední měsíc se mi trochu zhoršila pleť, aniž bych věděla proč, takže biji na poplach a hledám nějakou dobrou kosmetiku na problematickou pleť. Zatím mě nejvíc zaujala značka Avéne, ale pokud někdo z vás má tip na něco lepšího, určitě mi to napište do komentářů. V rámci boje s pupínky bych si dále moc ráda pořídila pleťový olej s lotosem od Clarins a gel na pupínky Clinique. 

Kosmetika L'Occitane na mě zatím vždy udělala dobrý dojem a moc ráda bych vyzkoušela i nějakou jejich pleťovou kosmetikou.  Nejvíce mě láká hydratační řada s andělikou, rozjasňující krém se slaměnkou a výživný fluid s bambuckým máslem. Máte někdo zkušenosti s pleťovou kosmetikou L'Occitane? Stojí za ty peníze? Přece jen to není úplně levná záležitost a mrzelo by mě, kdybych šlápla vedle.

No a jelikož se bojím nejen pupínků, ale i vrásek, jakkoliv absurdně to může znít, objevily se na mém wishlisti i nějaké anti-age přípravky.



4) Wishlist vlasové a tělové kosmetiky

Mám pocit, že teď mám trochu víc vysušené vlasy než obvykle, takže jsem se zaměřila na hydratační a vyživující vlasovou péči. Moc bych chtěla vyzkoušet hydratační řadu Moisture Kick od Schwarzkopf BC a přípravky od Macadamia Natural Oil. Mám velmi jemné vlasy, které se hodně cuchají a ráda bych si jednou koupila Tangle Teezer a zjistila, zda je to skutečně takový zázrak. A v neposlední řadě toužím po něčem voňavém od The Body Shop. Nějaké květinové tělové máslo a parfemovaný sprej, by se mi v horkých měsících jistě hodily.

A co vy a wishlisty? Máte nějaký? Našli jste na mém seznamu nějaký stejný výrobek?

24 komentářů:

  1. Juu tak to je teda pekne nabitý wishlist:))
    Tangle teezer ti uprimne doporučujem. Ja sa už nečešem z ničim iným.
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  2. To je teda obsáhlý wishlist. =D Já na tom mém mám tvářenku Gaiety od Narsu, Lightscapade MSF od MACU, rtěnku Impassioned taky od MACu, Apocalips a od včera i nějakou přírodní micelární vodu, nebo pleťovou, jenom bez alkoholu. Což je problém u přírodních pleťových vod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla docela spokojená s pleťovou vodou s vilínem z Korresu. Na obalu píšou, že je bez alkoholu, tak snad nám nelžou.

      Vymazat
    2. Už ji jdu googlit, jen teda doufám, že by ji případně u nás v Profimedu měli. A jestli můžu poradit, jestli si budeš kupovat Tangle Teezer na používání na doma, tak si raději pořiď klasický a ne cestovní. Ten mi totiž nepřijde tak dobrý.

      Vymazat
  3. Myslím, že ten krémík od L'occitane má zrovna Luc na Kosmetikcých slevách za 150,- Jinak hodně z tvého WL mám vyzkoušeno (hlavně NARS a MUFE), Clinique gel jsem recenzovala a slamněnku z LO jsem používala asi rok v kuse, ale už mi nesedí. A maccadamia na vlasy, hlavně maska, je zázrak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi byla ty, kdo o tom gelu psal! Chtěla jsem si to přečíst znova a zaboha si nemohla vzpomenout, kde to bylo.

      Vymazat
  4. Pokud se ti vlasy hodně cuchají tak Moisture Kick od BC(konkrétně bezoplachový kondicionér) je na ně jako dělaný. Pomáhá mi rozčesávat zacuchané vlásky mojí dcery. Děti moc trpělivosti nemají a s ním to jde hravě. Tangle Teezer je pak už jen pojistka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si doteď pamatuju, jak mi jednou matka česala po koupeli vlasy (bylo mi asi tak 5). Já jsem u toho neustále fňukala, moc to nešlo, tak rozčílená maminka na chvíli zapomněla co dělá a vztekle mě praštila kartáčem po hlavě :-D Tak doufám, že jsi u toho opatrnější, já si na to občas zděšeně vzpomenu i po 16 letech.

      Vymazat
  5. Tomu říkám wishlist :) To je pořádný ranec kosmetiky! Na Nars rozjasňující korektor jsem zapomněla, ten mě taky láká, ale zařekla jsem se, že mám teď korektorů dost :) Jinak za sebe nedoporučuji ten bronzer Rimmel, NYC má mnohem lepší a myslím, že i cenově vyjde lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, mám trochu megalomanské sklony :-D
      A díky za tip, určitě se na ten bronzer podívám.

      Vymazat
  6. Co sa tyka angeliky, mam cistiaci gel aj tonikum, ktore je na dne a nelutujem ani korunu, gel vydrzi obzvlast dlho a tonikum je skvele hydratacne, urcite stoja za to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Avene ti mohu jen doporučit! Ačkoliv nyní inklinuji spíše k přírodní kosmetice, tak skoro dva roky byla moje pleť natolik přecitlivělá, že nesnesla téměř nic a v tu dobu jsem používala pouze Avene a dala bych ruku do ohně za tuto značku :)
    somethingnewbyhelen.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečekala jsem, že se teď budu muset vrátit ke kosmetice na problematickou pleť. Tak doufám, že Avene bude účinná a zlikviduje pupínky a černé tečky co nejrychleji.

      Vymazat
    2. Já jsem teda z řady na pupínky používala pouze čistící gel, ale ten byl fantastický.Skvělý byl lehký denní krém proti červenání, nijak neucpával póry a pleť viditelně zklidnil..Jinak na pupínky je super čistý tea tree olejíček, ale pozor na přílišné vysušení.

      Vymazat
    3. Tea tree mám a používám, ale potřebovala bych něco, co by v první řadě zabraňovalo ucpávání póru a vzniku pupínků.

      Vymazat
  8. Tomu říkám Mega wish list! :D Tangle teezer je perfektní, už bych si vlasy ničím jiným nerozčesala. Přestala jsem oplakávat tuny vypadaných vlasů při vyčesávání, jako tomu tak bylo u klasického kartáče/hřebenu.

    OdpovědětVymazat
  9. Ještě nikdy jsem si wishlist nevytvářela, taky bych to jednou mohla zkusit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si je dřív vždycky sepisovala ve Wordu, ale pak jsem si stejně vždy koupila tisíc jiných věcí. Takhle se mi to líbí mnohem více, tak snad se těch seznamů budu taky chvilku držet.

      Vymazat
  10. :)) pekné wishlisty, úplne chápem, mám tiež niekoľko podobných, hoci len imaginárnych :D na problematickú pleť odporúčam - všetkými desiatimi - biofázu Nobilis Tilia (na mojom blogu je recenzia, ak by si si chcela prečítať), mne sa po mesiaci používania tak zlepšila pleť, že som neverila vlastným očiam. L'Occitane pleťovka za mňa NIE - predražená Nivea hrajúca sa na prírodu.
    Tangle teezer je skvelý, ja mám síce husté vlasy, takže suché ním musím prečesávať dosť dlho, kým ich všetky rozčešem, ale na mokré je geniálny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na recenzi se určitě podívám, díky za doporučení.

      Vymazat
  11. Hmm to toho máš dost :D ale jako hezké, taky bych brala všechno! :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny ty věci od NARSu musí být úžasné, vůbec se nedivím, že si je přeješ :).
    Malamacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ty barevné kuličky jsou hrozně zvláštní, já jsem je viděla u Oriflamu a velice mě zaujaly, brzo si je určitě koupím :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já už na wishlisty kašlu. Stejně si pak koupím něco úlně jiého :D Meteority chci ale dlouhodobě. Vždycky je mám už v koušíku, ale pak je z něj vyndám s tím, že je přeci vůbec nepotřebuji :D (což je pravda) Nicméně líbí se mi, jak to máš rozdělené. Jo a shodneme se v Albatrosu a Narsím korektoru. A stejně to máme i s Bobby Brwon.

    OdpovědětVymazat