pondělí 20. května 2013

Můj první SWAP


Ahoj všem.

Asi před měsícem mě napadlo, že by bylo moc zajímavé domluvit se s nějakou další blogerkou na SWAPu, tedy na výměně kosmetických balíčků. Oslovila mě Ann z blogu Lightscapade a po výměně několika e-mailů jsme se dohodly na detailech. Rozhodly jsme se, že balíčky budou obsahovat pouze dekorativní kosmetiku, celkem tam dáme 3 výrobky a celková cena by se měla pohybovat okolo 900 korun. Dále jsme se domluvily na osobním předání, což mi udělalo velikou radost. Ann byla velmi milá a přátelská a skvěle jsme si popovídaly. Bohužel mě teď na 200% zaměstnává zkouškové, tudíž jsem ještě zadumanější a roztržitější než obvykle, ale snad jsem nepůsobila jako příliš velký mimoň. Bohužel jsem kvůli stresu a neustále zaneprázdněnosti úplně zapomněla přidat do balíčku vzorky, za což se Ann ještě jednou velice omlouvám. O to hloupěji jsem se kvůli tomu cítila, že zajímavé vzorky jakou součást balíčku byly původně mým nápadem. Ale příště se určitě polepším, slibuji.



Od Ann jsem dostala krásnou krabičku, kterou vlastnoručně polepila obrázky kosmetických výrobků, což na mě udělalo obrovský dojem. Já osobně bych na to neměla trpělivost a vždy se tak musím spoléhat na dárkové krabičky z papírnictví. Uvnitř krabičky jsem objevila celkem 3 výrobky, 2 vzorky a čokoládový balzám na rty jako příjemný bonus.  Ann byla těsně před naším srazem na výletě v Anglii, a tak mi vybrala výrobky, které bych v Čechách úplně snadno nesehnala.



O tužce na oči 24/7 Glide-on eye pencil od Urban Decay jsem snila už dlouho, ale nerada nakupuji na internetu a jinou možnost se k nim dostat jsem v poslední době neměla. Umíte si tedy představit mou radost, když jsem z balíčku tuto tužku vytáhla. Navíc mi Ann vybrala krásný odstín Stash (khaki barva se zlatými třpytkami), který mým očím velice sluší. Hned po prvním použití jsem se musela přidat do fanklubu těch tužek na oči, protože žádnou tak jemnou a pigmentovanou tužku jsem dřív nikde nepotkala. Jakmile budu mít příležitost, určitě si pořídím i další odstíny.

Po něčem od Revlonu jsem rovněž toužila již dlouho a Ann mi splnila další přání. Balzámová rtěnka Just Bitten Kissable v odstínu Crush se mi na léto bude skvěle hodit.

Jako poslední věc jsem v balíčku objevila oční stíny Trax značky MAC. Jedná se o moc hezkou švestkovou barvu se zlatými odlesky. I tady se Ann trefila do černého, jelikož fialové stíny mým zeleným očím sluší a zlaté třpytky mi vždy krásně rozzáří celý obličej.

Zleva doprava: Trax, Stash, Crush


Jak vidíte, se SWAPem jsem moc a moc spokojená a určitě se budu chtít i v budoucnu něčeho podobného zúčastnit. Doufám, že i Ann byla se svým balíčkem spokojená, a těším se, až se u ní na blogu objeví článek s prvními dojmy.

Máte někdo zkušenosti se SWAPem? Baví vás podobné akce?

20 komentářů:

  1. oo,tak to sú naozaj krásne veci, ktoré ti Ann poslala :) som zvedavá aj na druhú stranu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad bude i Ann spokojená, jinak by to byla velká ostuda.

      Vymazat
  2. To je ovšem krása. :) I odstíny Ann zvolila opravdu krásné, hlavně stín se mi moc líbí! :)
    Zatím se swapem zkušenost nemám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se toho ze začátku docela bála, ale ve finále musím říct, že to byl skvělý nápad :-)

      Vymazat
  3. to je perfektné :)) so swapom ešte skúsenosti nemám

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, Ann vybrala opravdu perfektní věci :-) Hlavně z toho čokoládového balzámu na rty bych byla paf!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní hodně čokoládově, nejradši bych obsah kelímku jen tak snědla :-D

      Vymazat
    2. Nevěděla jsem, jakou vůni ti vybrat, v balení byly ještě dva - toffe a čokoládový. Tak koukám, že jsem asi vybrala správně :D

      Vymazat
  5. To je teda luxusný swap! Samé krásne veci.
    Som moc zvedavá aj na ten balíček čo si pripravila ty pre Ann:))
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad bude Ann nadšená aspoň z poloviny tolik jako já.

      Vymazat
  6. Ještě jsem se ničeho podobného neúčastnila, ale připadá mi to jako skvělá věc :)! Balíček ti určitě musel udělat obrovskou radost :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to určitě skvělá věc, už se těším, až něco podobného podniknu znovu.

      Vymazat
  7. Mám radost, že jsi tak nadšená! :)) Já recenzi přidám až o víkednu, jelikož nemám výrobky pořádně vyzkoušené :) Ty vzorky neřeš, to je naprostá maličkost ;) Budeš mít příležitost příště, pokud tedy uskutečníme ten poprázdninový SWAP (což bych moc ráda!!). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíme!
      Já budu v srpnu v Itálii, tak se pokusím sehnat nějaké "nedostatkové zboží" :-D

      Vymazat
    2. Já to můžu zkusit v CHorvatsku, i když nevím, jestli je tam nějak extra dobrý výběr kosmetiky :D

      Vymazat
  8. wow tak to su fakt super veci,je to taky mega super duper beautybox presne na mieru,chceeeem :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je vážně parádní nadílka! To bych si taky nechala líbit! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda to je nádherný balíček! Myslím, že tím by nepohrdla žádná z nás :)

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat