čtvrtek 2. května 2013

Novinky z drogerie

Ahoj všem.

Několik z vás si stěžovalo, že na blogu chybí články o levnější kosmetice, která je pro většinu z vás dostupnější. Po krátkém zamyšlení jsem s vámi musela souhlasit a vyrazila na nákup do drogerie. Předem jsem si prostudovala hodnocení zajímavých výrobků na www.makeupalley.com a udělala si seznam věcí, který mě zaujaly. Nakonec ale bylo moje nakupování mnohem spontánnější a přinesla jsem si domu víc věcí, než bylo v plánu.











Nejdřív jsem se vydala do DM a nechala se tam okouzlit nesmírně voňavou tělovou kosmetikou. Mangové tělové mléko nádherně voní a neustále mám nutkání ho ochutnat. Ta vůně se mi zalíbila natolik, že se nejspíš do DM brzy vrátím a pořídím si i tělový sprej se stejnou vůní. Višňovo-čokoládový sprchový gel mi voní snad ještě víc. A navíc stál jen 21 korun! Nemohla jsem ho tam nechat, osaměle stál na poličce a volal moje jméno. Byl to osud. A jelikož mi včera došel odličovač očního make-upu, vzala jsem na zkoušku tento měsíčkový od Alverde.



Potom jsem se vydala do Rossmannu, kde měli 25% slevu na kosmetiku Rimmel plus slevu 10% na celý nákup. No dobře, teď se jenom snažím ospravedlnit to, kolik jsem si toho koupila. 



Rozhodla jsem se vyzkoušet dva make-upy, Wake me up a Match perfection, který mají dobré hodnocení na Make-up Alley a navíc jsou hodně vychvalovány zahraničními blogerkami. U obou jsem zvolila odstín 100 Ivory, ale Wake me up je výrazně oranžovější. Moc nechápu proč, ale doufám, že se pak přizpůsobí odstínu pleti. Jinak ho nejspíš budu muset nechat ležet v šuplíku do doby, než trochu chytnu bronz. Dále mě zaujala báze pod make-up, která slibuje hotové zázraky, tak jsem zvědavá, jaká bude skutečnost. Matující pudr Stay matte je hodně populární a na léto se bude určitě hodit. 













Dále jsem si pořídila řasenku 2000 calorie od Max Factor, kterou jsem dřív měla hodně ráda a pak nějakým nedopatřením padla do zapomnění. Vždy jsem s ní byla maximálně spokojená, tak snad mě nezklame ani tentokrát. O tužkách Scandal eyes jsem již psala samostatnou recenzi (zde) a vybrala jsem si další dva odstíny (Sparkling black a Taupe) do sbírky, když už měly tak neodolatelnou cenu. O očních linkách ve fixu od Dermacolu jsem už taky psala článek (tady). Ty původní se mi bohužel někam zakutálely a zaboha je nemůžu najít.





Když už jsem byla u stojanu Rimmel, nemohla jsem si nevšimnou nových laků na rty Apocalips. Po dlouhém váhání jsem se rozhodla pro odstíny Celestial a Aurora, ale něco mi říká, že i odstín Apocalyptic se co nevidět objeví v mé sbírce. Z Apocalips jsem opravdu nadšená. Myslím si, že v tomto případě skutečně dostanete hodně muziky za málo peněz. Jediné, co mi na těchto lacích vadí, je jejich parfemace. Nejsem si jistá, co přesně mi to připomíná, ale každopádně mi to moc nevoní. Škoda, nebýt té parfemace, byly by dokonalé.

Dnes to bylo jen takové krátké shrnutí, ale až všechny výrobky pořádně otestuji, připravím si pro vás pořádné recenze na ty nejzajímavější z nich.

Máte s některým z těchto produktů zkušeností? Nebo nemáte pro mě nějaký tip, co bych si měla v drogerii pořídit příště?

20 komentářů:

  1. Já zkoušela Rimmel Wake me up - a je prostě takový do oranžova a to se mi moc nelíbilo. Na Match P. jsem četla docela pozitivní recenze - počkám až zrecenzuješ :D A 2000 calorie - to je moje láska :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenašla jsem v obchodě tester a spoléhala jsem na to, že bude mít stejnou barvu jako Match Perfection. Moje chyba :-(

      Vymazat
  2. wow, supr nákupy... brala bych snad všechno :D i když třeba pudr a makeup (Match perfection) mám...

    OdpovědětVymazat
  3. och! tie Baleácke makronkové sprcháče voňajú krásne, mňa ale bohužiaľ strašne sušia (celkovo Balea produkty nemusím, jedine kryštálový deodorant) :( púder Stay Matte je výborný, z drogérkových jeden z najlepších. a tie nové laky na pery Rimmel! mám chuť hneď utekať do drogérky... to fakt? žeby som našla náhradu za YSL? :))
    inak rozmýšľam, čo z DMky kupujem.. Purity Vision - ružovú vodu a kokosový olej - bio, sem tam Lavera očné krémy, tiene na oči Alverde - také mono okrúhle - sú úúúžasné! šampóny a farby Sante (to ale majú iba na SK myslím), maskary Maybelline - moje najobľúbenejšie. a ešte tiene Color tatoo. a v DM milujem Alnatura potraviny :) a určite ešte kopu ďalších vecí, len teraz si nespomeniem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Color Tattoo jsou skvělý, jen škoda, že se v ČR neprodává víc barev.
      A od Alnatury mám nejradši špaldové krekry a šťávy.

      Vymazat
  4. Ahoj,

    řasenka 2000 je moje stálice už 10 :O let :). Mají nové obaly, ale vnitřek je pořád skvělý. Akorát pozor na ty volume a kdesicosi 2000, ty nejsou tak dobré.

    Moc se těším na recenzi odličovače od Alverde, snad bude brzy (než mi skončí sleva v DM :D, cca za měsíc :)).

    Jinak znám make-up od Rimmelu PM, ale ten v kalíšku a je přirozený, moc nekryl, ale fajn. Neflekatěl. A pudr SM je taky jeden z mých oblíbených :). Zbytek neznám, nalákala jsi mě na Rimmel laky na rty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty laky na rty jsou moc fajn, příjemně mě překvapily.

      Vymazat
  5. Zkušenosti mám s pudrem Stay Matte, který mi absolutně nesedl, a také s o novou kolekcí od Baley. O Apocalips jsem uvažovala, ale už mě od něj několik negativních recenzí odradilo :/ Výbornou věcí v dropgérce je pudr NYC (jestli ho nemáš) a stíny Infaillible od L'Oréalu (opět jestli je nemáš :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu mě zklamalo, že to tělové mléko skoro vůbec nehydratuje. Ale kvůli té vůni mu to odpustím.

      Vymazat
  6. Pěkný nákup. :) Po tužkách scandal eyes jsem tuhle koukala, ale zrovna měli jen nějaké rozrýpané zbytky várky, tak jsem nakonec nezvala žádnou. :/

    OdpovědětVymazat
  7. Ach jo a já se pořád snažím přesvědčit sama sebe, že Apocalips nepotřebuju. Lou o nich mluvila v Objevech a přešlapech a že brzo zmizí ze rtů. Asi to budu muset prubnout sama. Match Perfection mám a používám a je fajn. Jen by mohl být světlejší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně naopak přijde, že mají mimořádně dobrou výdrž. Asi to budeš muset zkusit sama a udělat si na to vlastní názor.

      Vymazat
  8. Zajímala by mě báze pod makeup, a také se mi líbí všechno!

    OdpovědětVymazat
  9. veľmi pekné veci! makeupy a laky na pery by som chcela vyskúšať:)

    OdpovědětVymazat
  10. Balea sprchový gel s mangem mám taky, ta vůně je prostě nepopsatelná♥..
    Pudr stay matte mi vyhovuje, make-up wake me up doma mám. Odstín mám jako ty 100ivory a mé pleti se přizpůsobil i když na první pohled vypadá oranžověji.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc doufám, že na pleti nebude vypadat tak oranžově, hrozně by mě to mrzelo.

      Vymazat
  11. Skvělý nákup, těším se na recenze :).

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímalo by mě, jaky je ve skutečnosti make - up wake me up..slyšela jsem o něm hodně chvály, sama jsem ho pak doporučila sestře, ale ještě jsem ho nevyzkoušela osobně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, že mi už nestačí poslouchat cizí názory a že je na čase ho vyzkoušet osobně.

      Vymazat
  13. Makeup a pudr od Rimmelu mohu jenom doporučit :)

    OdpovědětVymazat