sobota 25. května 2013

Spotřebováno za květen

Ahoj všem.

Květen se pomalu blíží ke konci, a tak je na čase se podívat, co jsem za tento měsíc stihla spotřebovat. 


1) Sephora odličovač očí
Odličovačů mám vždy velkou spotřebu a ráda je střídám, takže ani tento si pravděpodobně podruhé nekoupím. Odličoval dobře, údajně si poradí i s voděodolnými líčidly, ale měl na můj vkus příliš výraznou parfemaci.


2) Neutrogena krém na ruce
Již jsem o něm psala v článku o krémech na ruce. Je hodně hutný, špatně se roztírá a na rukách ještě aspoň 15 minut lepí.

3) Korres pleťová voda s vilínem
I o této pleťové vodě jsem již psala. Byla dobrá, velmi jemná a šetrná, navíc hezky voněla. Teď mám v zásobě dvě jiné pleťové vody, ale možná si ji někdy v budoucnu koupím znovu.

4) Dior Diorshow Extase řasenka
Tuto řasenku jsem dostala jako dárek od matky, sama bych si ji nejspíš nekoupila. Má velmi zajímavý kartáček a chvíli mi trvalo, než jsem se s ním naučila pracovat, ale pak mi vždy vykouzlila moc hezké, husté a černé řasy.

5) Korres jasmínové tělové mléko
Vůni jasmínu mám moc ráda a v podání Korresu byla navíc velmi jemná a nevtíravá. Mléko bylo tak akorát husté a výživné a poskytovalo mi dostatečnou hydrataci i během dlouhé zimy.

6) The Body Shop tělové máslo s marockou růží
Další velmi příjemný produkt s květinovou vůní. Bohužel jsem měla jen malé balení, takže jsem si ho nemohla pořádně vychutnat.

7) Labello Intensive Protection balzám na rty
Dle mého názoru je tento balzám jedním z těch horších a používala jsem ho jen jako podklad pod rtěnku. Opravdu dobrý balzám na rty pořád hledám, nemáte někdo nějaký tip?

8) Sephora vyhlazující podkladová báze pod make-up
Již jsem o ní psala v minulém článku Spotřebováno za duben. Tuto lahvičku jsem našla doma u táty a je taky téměř prázdná. A i kdyby nebyla, mám pocit, že musí být stará aspoň dva roky, tedy je lepší se s ní rozloučit.

Máte zkušenosti s nějakým mnou zmíněným výrobkem?

19 komentářů:

  1. Super balzám je Labello hydro care. Všichni si ho vychvalují, i já. Pěkně se roztírá, není tuhý, není zabarvený, nemá parfemaci a velmi dobře hydratuje. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ja zbožnujem v kozmetike voňu jasmínu a voňu ruží takže 5,6 to by bolo niěco pre mňa!:)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Korresu mám taky jasmínový sprchový gel a ten taky voní božsky.

      Vymazat
  3. Nejlepší balzám na rty je pro mě v poslední době tento od Yves Rocher. A to na moje suché rty jen tak něco nestačí.
    http://www.yves-rocher.cz/oblicej/balzamy_na_rty/baumes_nature/regeneracni_balzam_na_rty

    Labella jsou fajn z řady Pure&Natural.

    Hodně dobře funguje obyčejný Astrid (regenerační s vit. E a kakaovým máslem), ale bohužel jsem schopna ho používat jen na noc, protože dělá na rtech bílý povlak. A ani mi zrovna dvakrát nevoní. Což je strašná škoda, protože funguje fakt skvěle, dám na noc a ráno ho na rtech pořád ještě cítím a rty jsou krásně zvláčněné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astrid? Tak to musím zkusit. A přemýšlím i o obyčejném jelením loji, ten by mohl taky fungovat.

      Vymazat
    2. Jo jo, ale Astrid akorát tenhle konkrétní, jiné tak účinné nejsou. Ale jak říkám, já bych si ho už znovu nekoupila kvůli tomu povlaku a vůni. Jeho použití mi není nijak příjemné, ale výsledky super. Obyč jelení lůj jsem už dlouho neměla, ale z těch balzámů tohoto typu mě ještě napadá Regina s placentou :-) Ten taky není špatný. Ale já v poslední době nedám dopustit na ten YR, ten fakt můžu s klidným svědomím doporučit :-) Zkoušela jsi někdy Carmex? Na ten čtu samou chválu, ale objeví se i zklamané reakce. A Korres má prý taky super balzámy na rty, ten bych si ráda pořídila. Dřív jsem hodně kupovala Alverde, ale co jsem vyzkoušela ten YR, přijde mi lepší.

      Vymazat
    3. Carmex jsem nezkoušela, ale snad se k tomu někdy dostanu. U Korresu mi vadí, že nemají žádný bezbarvý.

      Vymazat
    4. S tím Korresáckým mám bohužel špatné zkušenosti. Tak hrozně mě z něj pálili rty a začaly praskat, že hned letěl, ani těch dvou stovek mi nestačilo být líto, jak jsem byla naštvaná =/

      Vymazat
    5. Ježiš, rty mě pálily, fuj, že mi ruka neupadla, pardon =)

      Vymazat
  4. Podle mě nejlepší bi mat cay a mají ho ve fannu :)) jeho struktura je jedinečná a krásně hydratuje a brni na rtech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip. O tom jsem nikdy neslyšela, budu muset udělat malý průzkum.

      Vymazat
  5. Házím i svou balzámovou trošku =) po hledání, kdy mi úplně zkazila právě Labella rty a hrozně zcitlivěla, držím se už třetí rok jednoho balzámu. Jedná se o značku EVA (jo, je to ta, co vyrábí bělicí pudry na zuby) a konkrétně medový balzám s propolisem. Stoji do 50,-, já si ho objednávám v lékárně, ale prý je k sehnání j v Dm nebo Rossmanu, já ho tam ještě neviděla. A jeho složení je navíc naprosto přírodní a léčivé - funguje jako hojivka, ale i prevence proti oparům a koutkům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní skvěle. Zítra se chystám do drogerie, tak se tam po něm podívám. Díky :-)

      Vymazat
  6. Labello nie!!! sú otrasné, vysušujú. veľmi dobrý je balzam od Alverde, obsahuje len prírodné oleje a vosky, super hydratuje. sú dva druhy, tento vanilkovo-mandarínový http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produkte_gesichtsreinigungundpflege/produkte_gesichtsreinigungundpflege_lippenundaugenpflege/191472/alverde-lippenbalsam-vanillebluete-mandarine.html, ešte je druhý měsíčkový- Calendula.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten měsíčkový mi už doporučovala kamarádka, asi ho zkusím.

      Vymazat
  7. Mám zkušenost jen s bází ze Sephory, která na mne ale vůbec nefungovala. Na mojí pleti ale efunguje žádná báze, takže se ani moc nedivím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je divná, vadí mi její konzistence. Nezkoušela jsi bázi od Rimmelu? Je překvapivě dobrá a v tuhle chvíli ji používám nejraději.

      Vymazat
  8. Korres mě tak láká, ale ty ceny to je prostě hrůza :(

    OdpovědětVymazat