pondělí 27. května 2013

Top 5 za květen

Ahoj všem.

Rozhodla jsem se, že by bylo dobré po vzoru jiných blogů založit rubriku Top 5, ve které se s vámi každý měsíc podělím o ty nejlepší a nejzajímavější produkty, na které jsem narazila. Líbí se mi myšlenka, že by daných produktů bylo vždy přesně určené množství a i pro vás tak nakonec bude lehčí se v tom zorientovat. 



1) Mixa micelární voda
Věřte tomu nebo ne, ale právě díky tomuto výrobku jsem vůbec začala uvažovat o sepsání článku Top 5. Značka Mixa mě zaujala již před delší dobou, ale pořád jsem si nebyla jistá, jestli bych koupí zbytečně neriskovala. Po přečtení jejich letáčku, mi ale tato značka začala být sympatická. Jedná se o kosmetiku původem z Francie, která je primárně určená pro citlivou a intolerantní pleť. Zrovna mi došla micelární voda, kterou jsem si přivezla z Itálie, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet tu od značky Mixa. Již po prvním použití jsem z této micelárky byla nadšená. Skvěle odličuje, nelepí a nedráždí oči. Hravě si poradila i s řasenkou Rocket Volume od Maybelline, kterou jsem dřív právě kvůli potížím s odličováním používala jen vzácně. Myslím si, že jsem našla svou dokonalou micelární vodu, která hravě strčí slavnou Biodermu do kapsy. A navíc je podstatně levnější!

2) Clinique Anti-blemish Solutions čistící maska
V květnu mě moje pleť začala z ničeho nic hodně trápit a já se musela vrátit ke kosmetice určené pro mastnou a problematickou pleť. Znovu jsem si připomněla, jak je tato maska skvělá. Sice mě nezbavila ucpaných pórů přes noc, ale při pravidelné používání této masky 2-3 krát týdně se moje pleť dost vyčistila. Velkým plusem teto masky je to, že ji stačí mít na obličeji pouhých 5 minut místo obvyklých 10-15. 

3) Rimmel Apocalips lak na rty
O nových lacích na rty od Rimmelu jsem se na blogu zmiňovala již několikrát a mé nadšení stále přetrvává. Jsou neuvěřitelně pigmentované, mají velmi příjemnou krémovou konzistenci a skvělou výdrž. Mým oblíbeným odstínem je pravděpodobně Apocaliptic, což je velmi výrazná tmavě fuchsiová barva, která okamžitě připoutá pozornost k vaším rtům.

4) Bobbi Brown Pot Rouge krémová tvářenka
Po krémové tvářence od Bobbi Brown jsem toužila opravdu dlouho. Pokaždé, když jsem ji zahlédla v nějakém časopise, zrychlil se mi tep a měla jsem chuť okamžitě rozbít prasátko a utíkat do obchodu. Nakonec se ze mě stala pyšná majitelka odstínu Calypso Coral a musím vám říct, že ve skutečnosti je ještě lepší, než jsem si myslela. Je sametově krémová, krásně klouže po tvářích a dodává obličeji velmi zdravý a svěží vzhled.

5) Rimmel Scandal eyes tužka na oči
Tyto tužky od Rimmelu mám v oblibě již dlouho, ale v poslední době jsem se zamilovala do odstínu Sparkling Black. Nehledě na drobné stříbrné třpytky, tužka krásně klouže po víčku a barva zůstává až do večera neměnná. 

A co vy? Jakou kosmetiku právě teď používáte nejraději? Máme nějaké stejné favority?

29 komentářů:

  1. Nejvíc lákavě vypadá ta tvářenka, já žádnou krémovou ještě nemám, jsem na to hrozný srab a určitě by mi to s ní nešlo :D

    Moje nejoblíbenější je teď rozhodně make-up Lancome Teint Miracle, kam se ty drogérkový hrabou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Lancome jsem měla Teint Idole Ultra a zas tolik mě neohromil.

      A krémových tvářenek se vůbec neboj. Ve skutečnosti je jejich použití mnohem snazší než u těch pudrových.

      Vymazat
  2. Apocalips jsou skvělé. Mám doma Novu a ještě toužím po Celestial na denní nošení. Tužku Scandaleyes ještě někde mám, ale já nejsem moc tužkový typ, takže někde leží v zapomnění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celestial mám taky a je to moc hezká barva, taková něžná.

      Já se moc těším, až pojedu v létě do Itálie, mají tam víc odstínů Apocalips, to budou panečku nákupy :-D

      Vymazat
    2. To mi ani neříkej. Taky pojedu do Itálie na dovolenou, už se těším. =D

      Vymazat
  3. Já z Mixy mám opačnej pocit - příliš parfemace, reakce + složení plné minerálních olejů a silikonů. Leták neleták, je to jen reklama. Micelárka je ovšem jak bílá ovce mezi černými, zkusila jssem ji taky a za mě teda ne super excelent, ale aspoň nedráždila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z té vody úplně nadšená. Je mnohem lepší, než jakákoli jiná micelárka, jakou jsem kdy zkusila. A že jich nebylo málo.
      Taky mě zaujal ten balancing cream, ale u toho se složení už trochu bojím.

      Vymazat
  4. Já budu mít asi nejoblíbenější mezi řasenkami They´re real, protože jsem si ji koupila i za ty prachy podruhé =D krásně obarví, rozčeše, zvedne, prodlouží i natočí a zhustí a do toho ještě neopadává a vydrží i silný déšť. Jen se hůř odličuje, tak právě taky hledám nějakou bojovnou micelárku, která si s ní poradí. Bioderma je fajn,ale třeba je někde něco levnějšího.. ta Mixa je odkud, prosím? M.(mitsuuko.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
  5. Já ji mám z Rossmannu, ale prodávají ji taky v DM nebo třeba v Tescu.

    A odličuje skvěle! Tu Rocket řasenku jsem si vždy musela odličovat na třikrát a Mixa ji hravě odlíčí hned prvním tamponkem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já mám takhle lásku asi v They´re real řasence Benefit, protože jsem si ji koupila i za ty prachy už podruhé =D jinak jsem je vždycky střídala a dvakrát jsme stejnou snad ani neměla. Taky teď hledám nějakou micelárku, ale jestli je Mixa parfémovaná a se silikony, tak se asi budu muset poohlednout jinde =( tohle mi dělalo problémy už u AVene - ta přílišná parfemace - něco mi dráždilo oči a já se odlíčila a musela si hned rozkapávat oči =/ (mitsuuko.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti nevím, já z toho žádnou parfemaci necítím. A oči mi nedráždí, i když nosím denně kontaktní čočky.

      Vymazat
  7. Rocket riasenku by mali predávať spolu s špeci odličovačom, mám veľký problém ju dať dole a skúšala som už všetko možné a i tak som sa často ráno zobudila s tmavými kruhmi pod očami, aj keď sa večer zdalo, že už je dolu. Inak je skvelá, ale bola som rozhodnutá ju prestať používať, no set s Color Tattoo, čo bol teraz v predaji za suoer cenu ma znova presvedčil a kúpila som znovu. Takže micelárku od Mixa budem musieť určite hneď zajtra kúpiť!! :) vďaka za tip!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Mixa je určitě ten speciální odličovač ;-)

      Vymazat
  8. Ta tvářenka vypadá fakt hezky...:) a byla bych docela zvědavá na tu micelárku :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  9. Mmmm, musím se pochlubit, že jsem dnes dostala úžasný dárek jako vzpruhu před zlou zlou zkouškou, a to právě Apocalips, kterým jsem už měla tu příležitost nechat se profesionálně nalíčit...barva je dokonalá, úžasně se doplňuje s mými poměrně tmavými rty a výrazným obličejem a celkově jsem nadšená:)
    Pokud si tento příspěvek čte má milovaná obdarovatelka, ještě jedno dík posílám :-*

    OdpovědětVymazat
  10. Vodu mám taky ráda! A tužku a tvářenku bych ráda zkusila. A tužku asi i zkusím, když už o ní čtu všude možně... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou dobrý. Kdyby je vyráběla moje firma, prodávám je aspoň za 300 :-D

      Vymazat
  11. Díky za recenzi na micerální vodu, zrovna včera jsem na ní pokukovala v drogerii:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jee, tak s tou micelarkou jsi mi udelala radost, uz nejakou dobu se po ni koukam a pouzivam tu samou rasenku jako ty:) takze jsi urcite zkusim:)

    OdpovědětVymazat
  13. No, nejsi první, u koho čtu na micelárku od Mixy pozitivní ohlas, takže až mi dojdou odličovače a čističe, sáhnu asi po této, vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj, kolik prosímtě stála ta tvářenka? :-)
    Dnes jsem si koupila tvářenku krémovou v douglasu od beyu a jsem z ní nadšená :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Nad touto maskou jsem hodně přemýšlela, ale přišla mi zbytečně drahá. Na tvé doporučení ji svhálně vyzkouším, má pleť by to akutně potřebovala :D Jinak můj největší favorit je teď tvářenka Physicans Formula :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc má hodně velký balení, vydrží ti dlouho.

      Vymazat
  16. Ďakujem za tip! :)
    Maybelline Rocket Volume je uzasna maskara, ale odličovanie je boj, ďakujem za riešenie môjho "problému". :)

    Aďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím :-)
      Vidím, že s touto řasenkou mají problém téměř všichni.

      Vymazat
  17. Micelárka je vážně skvělá a měla jsem úplně ten samý problém s Rocketkou...skoro vůbec jsem jí kvůli problémům s odlíčením nepoužívala. Teď jí používám každý den a jsem spokojená. Odličuji už jedině Mixou :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat