středa 1. května 2013

Vyhlášení vítěze první giveaway

Ahoj všem.

Dnes přišel čas na vyhlášení vítěze první giveaway na tomto blogu. Napřed bych vám všem chtěla poděkovat za účast a cenné připomínky. Neuvěřitelných 86 lidí mi pod článkem zanechalo komentář a projevilo zájem o výhru. Nejvíce jste si stěžovali na absenci archivu a štítků, resp. seznamu rubrik a značek. Omlouvám se, že jsem na to sama nepřišla už dřív, ale rozhodně si pohraji s rozložením stránky a zkusím to pro vás udělat co nejpřehlednější. Co se týče barev a celkového designu, to pro mě bohužel není tak jednoduché. Ani já nejsem se vzhledem 100% spokojená a určitě ho plánuji vylepšit, ale s blížícím se zkouškovým množství volného času rychle klesá, takže si na to vyhradím potřebný čas až o prázdninách, ale prozatím se to pokusím trochu oživit aspoň drobnými kosmetickými úpravami. Nápad s rubrikou o zdravém životním stylu je sice velmi zajímavý, ale já bohužel patřím ke kavárenským povalečům, kteří se sportu vyhýbají obloukem, gurmánsky si vychutnávají každou delikatesu a spoléhají na dobré geny, které je ochrání před obezitou.

Jinak samozřejmě plánuji v psaní pokračovat a i nadále vám přinášet zajímavé články. Věřím, že se blog bude postupně vyvíjet a že brzy na něj budu právem hrdá.

Výherce jsem vylosovala pomocí generátoru náhodných čísel na webové stránce www.random.org a stává se jím Jana Zelinková s komentářem číslo 31. Gratuluji!

7 komentářů:

  1. Ooooo! Já jsem vyhrála! Miluji tento blog;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou moc gratuluju a doufám, že se výhra bude líbit.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Brzy určitě uspořádám další, už přemýšlím o možných cenách ;-)

      Vymazat
  3. Tak to moc gratuluji, výhra je vážně skvělá :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Už jsem si balíček vyzvedla a nejen, že je to vážně úžasný balíček, ale byl i krásně zabalený a dokonce s osobním gratulačním vzkazem :)

      Vymazat