pondělí 17. června 2013

Co nosím v kabelce

Ahoj všem.

Omlouvám se, že se intervaly mezi jednotlivými příspěvky lehce prodloužily, ale bohužel mám teď opravdu hodně starostí ve škole a navíc i v mém osobním životě poslední dobou neustále dochází k neočekávaným a převratným změnám. Nicméně dnes jsem se rozhodla, že vám ukážu obsah své kabelky, protože sama mám články tohoto typu moc ráda.



Nejčastěji teď nosím tuto malou červenou kabelku ze safiánové kůže z letošní jarní kolekce Donna Karan New York. Snažím se nenosit každý den na rameni těžké kabelky, protože mě pak šíleně bolí záda. Tahle kráska se mi zalíbila hned na první pohled a vyhovuje mi ve všech směrech.

V kabelce vždy mám mobil se sluchátky, peněženku (Aldo), klíčenku (Fendi), kosmetickou taštičku a něco na čtení. Zrovna teď tam mám  nějaké reklamní magazíny, sešit na poznámky a učebnici. Čtyřbarevnou propisku jsem si dlouhodobě vypůjčila od přítele a musím říct, že je to velice praktická záležitost. Dále se mi většinou v postranní kapsičce hromadí slevové kupóny a zrovna teď jsem tam našla slevu do Sephory a slevy do Rossmannu.



Kosmetickou taštičku Dior jsem zřejmě někdy musela dostat jako dárek k nákupu a moc se mi líbí, že má dvě oddělené průhledné přihrádky. Takovým základem, který musím mít vždy u sebe zahrnuje papírové kapesníky, gumičku, malý hřeben, dezinfekční gel, krém na ruce (L'Occitane), zrcátko, matující papírky (The Body Shop), pudr (Clinique), korektor (Dior), balzám na rty a pár rtěnek. Dnes jsem tam měla Mademoiselle od Chanel a Rimmel Apocalips. 



A co vy a kabelky? Preferujete menší nebo větší? Co musíte mít vždy u sebe?


12 komentářů:

  1. Preferuji malé kabelky. Jenže vždycky to dopadne tak, že s sebou táhnu milion věcí a malá kabelka musí ustoupit té větší :D Nosím s sebou podobné věci jako ty. Jen mám bohužel více knížek a obvykle i sešitů, velké místo mi uzabírá i pití a svačina. Právě kvůli pitíé, které s sebou tahám kamkoliv, mi mlé kabelky leží smutně ve skříni.Jinak.... kabelka DKNY je opravdu nádherná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s sebou pití nosím jen výjimečně, stejně ho pak většinou téměř plný přinesu zpět domu.

      Vymazat
  2. Máš krásnou kabelku. Musím se přiznat, že preferuji spíše větší kabelky, protože do ní můžu naházet všechny potřebné a nepotřebné věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě bohužel začínají bolet záda a ramena už po par hodinách chození s těžkou kabelkou, asi stárnu :-D

      Vymazat
  3. Jee to je moc pekná kabelka. Tiež rozmýšľam nad kabelkou DKNY. Takže sa ťa rovno možem opýtať ako je to s kvalitou? Si spokojná?
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám ji zas tak dlouho, zhruba 3 měsíce, ale myslím si, že mě nebude trápit ani v budoucnu. Safiánová kůže je velmi odolná, takže si myslím, že ji budu nosit léta :-)
      Mám od ní taky malou kabelku ne řetízku (tady: http://valerieswonderland.blogspot.cz/2013/04/palazzo-pants.html ) a tu už mám dýl a pořád vypadá jako nová.

      Vymazat
  4. Samé důležité věci, obzvláště ty matující ubrousky...že bych si je konečně pořídila?:) V těchto slunečných dnech nevycházím bez slunečních brýlí, které v kabelce mají také své místo. A rozhodně nějaký prášek proti bolesti, kdybych se náhodou ocitla týden uvězněná v metru...tak dlouhodobý kontakt s lidmi by mi jistě přivodil migrénu :)
    A také náplasti! Nové boty miluji...ale pro nohy je to občas zlo :)
    Nicméně, obdivuji tě, že máš v kabelce takový pořádek a jen důležité věci ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, kabelka je nááádherná, kde si ji prosím koupila?

    OdpovědětVymazat
  6. Krásna kabelka. Ja namiesto magazínov/ kníh v papierovej verzii, mám v mobile čítačku takže aspoň sa nemusím vláčiť so stokilovým nákladom. Horšie už je keď mi dôjde baterka na mobile. :D
    Nechcela by si vzájomné sledovanie našich blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat