sobota 16. listopadu 2013

Můj vánoční wishlist

Ahoj všem.

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o pár věcí, které mi poslední dobou nedají spát a které bych si moc přála dostat k Vánocům. Něco bych mohla dostat od manžela, něco od rodičů a něco si možná budu muset nadělit sama.



Flanelová pyžama se mi vždy moc líbila a miluji ten hřejivý dotek flanelu na holé kůži. V novém bytě stále máme problém s topením, a tak by to byl nejen hezký, ale i praktický dárek. Už jsem se zběžně koukla na nabídku obchodů a musím říct, že se mi moc líbí nabídka pyžam v F&F, Debenhams a Marks&Spencer.

Po chlupatých hřejivých bačkůrkách jsem pokukovala již loni, ale nakonec jsem měla nějaké důležitější výdaje. Letos jsou ale nezbytností proto, abych zimu přežila bez omrzlin a větší psychické újmy. Ideálně by měly být bílé nebo růžové (znáte to, čím roztomilejší, tím lepší), ale nějakým vánočním vzorům bych se taky nebránila.

S kosmetikou Giorgio Armani zatím žádné osobní zkušenosti nemám, ale ze všech stran slýchám, jak je skvělá, a moc bych si přála se o tom přesvědčit na vlastní kůži. Koukala jsem se na jejich nabídku a nejvíce mě zaujal make-up Luminous Silk Foundation, oční stíny Eyes to Kill a nové rtěnky Ecstasy. Kdybych si měla vybrat jen jednu jedinou věc, určitě bych chtěla vyzkoušet Ecstasy, které údajně obsahují kromě kvalitních pigmentů i výživné a pečující o rty látky. Barevná škála je ohromující a podle swatchů se mi zatím nejvíc líbí odstíny Pop, Brick, Eccentrico a Lotus.

Bobbi Brown jsem si naopak oblíbila již před delší dobou a pár jejich výrobků doma mám. Se všemi jsem byla nesmírně spokojená, a tak bych chtěla vyzkoušet i něco dalšího. V tuhle chvíli mě nejvíce lákají krémové stíny Long-Wear Cream Shadow a lesklé rtěnky Sheer Lip Color. Nejraději bych časem ve své kolekci nashromáždila alespoň polovinu nabízených odstínů.

Pokud máte s některým výše zmíněným výrobkem vlastní zkušenosti, určitě mi to dejte vědět v komentářích.

A jaká jsou vaše vánoční přání? Shodujeme se v něčem?

11 komentářů:

  1. Taky bych chtěla MU Armani... jsou docela dost chválené... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě říkám, že snad ani není možný, že by byly tak dobrý, jak všichni říkají!
      Tak snad bude Ježíšek hodný :-D

      Vymazat
  2. Podobné papučky co máš ve wishlistu, chlupaté smetanové i růžové, pletené se zimními motivy, mají teď ve slevě v Tescu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? A nepamatuješ si, za kolik jsou?
      Mohla bych si předčasně zahrát na Ježíška :-D

      Vymazat
  3. já si letos, kromě parfému, snad žádnou kosmetiku nepřeju :) spíše oblečení. na Armani make-up jsem už ale četla plno chvály :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš nějaký oblíbený? Já na parfémy moc nejsem, přijde mi, že na mně žádný nevoní...

      Vymazat
  4. Já letos po kosmetice ani moc netoužím, teda samozřejmě by se mi líbila spousta kousků do zásoby, ale jsou tu důležitější věci, které si přát :).

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju vánoční wishlisty:)

    http://style-by-an.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to je pěkné! A všecko to určitě taky chci. Já si přeju limitovanou edici od Artdeco, knížky a novou kabelku. A sama sobě asi nadělím dva parfémy (díky spolupráci s parfums.cz:). Jinak si přeju úspěšně dokončit školu a najít si práci :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu limitku Artdeco jsem koukala a je krásná.
      Práci (ale jen na malý úvazek) si teď hledám taky a příští týden by se mi měli ozvat z jednoho skvělého místa, tak se modlím :-)

      Vymazat