pondělí 25. listopadu 2013

Seznamte se se Simbou

Ahoj všem.

Dnes pro vás netradičně mám připravený článek o něčem, co se vůbec netýká kosmetiky. Od neděle se naše rodina rozrostla o dalšího člena - malou kočičku Simbu, a já bych ji vám moc ráda ukázala. 


Simba je ještě úplně maličká, jsou ji necelé tři měsíce, ale už je moc samostatná a soběstačná. Cestu do nového domova zvládla bez pláče a už po pár hodinách si na nové prostředí zvykla. Jsme moc rádi, že odteď s námi bude bydlet tohle malé stvoření plné lásky a života.



Simba je neuvěřitelně hravá, mazlivá a přítulná. Ve volném čase nejraději spí, ničí záclony, šplhá po sušáku na prádlo a krade mi jídlo. Třeba dnes ráno mi přímo před nosem naprosto bezostyšně ukradla vafli a rozcupovala ji na malé kousíčky. Je to prostě divoška!



Nikdy předtím jsem kočku neměla a moc mě baví, jak se navzájem poznáváme. A jaký máte doma mazlíčky vy?

21 komentářů:

  1. Já měla 3x křečka a máme rybičky :D :D Takže nic moc, ale strašně bych chtěla zakrslého teddy beránka rexe nebo ježka belobřichého, strašně mě to k zvířátkům tahne :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to je ale zajímavý výběr! Já jsem dřív hrozně toužila po činčile :-D A byla jsem si jistá, že se bude jmenovat Radar.

      Vymazat
  2. Krasny den, nam doma dela spolecnost kocka uz dlouhych 15let ano stale ta sama.. uz je to dama v letech, ale obcas je trhla jako nejaka pubertacka:-) smirila se dokonce i s ditetem tedy dvemi ted mam trimesicni miminko a bere to vic nez rozumne coz neni u kocek zvykem. Za svuj zivot toho ani moc neznicila jen si brousila drapy o nabytek vyresilo to skrabadlo... preji spoustu prima zazitku a.cicinam zdar NielaD.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-)
      My doufáme, že i naše kočička později s dítětem nebude mít problém, tak snad vše půjde hladce.

      Vymazat
  3. Máme chameleonky - pár, já měla štíry ( do nedávna) a mám kudlanky a strašilky. Doma kočky nemáme (alergie a mamka se koček bojí), ale babičky, tety, přítel ano a odmala jsem s nimi vyrůstala. Musím říct, že na ně nedám dopustit, miluju kočičí povahu a dokázala bych je jen pozorovat celé dny. Koťátko je nádherné, hlavně at je zdravá a dělá vám radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chameleonky jsou nádherný, ale kudlanky a strašilky by mi asi naháněly hrůzu. Jsem velký strašpytel :-D

      Vymazat
  4. Je roztomilá! :) My máme rybičku a psa. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jejda ta je kráááásnáááá :)) Miluju kočkyyy :)

    No a jinak máme dva psy - německého ovčáka a jacka russela teriéra (doufám, že se to tak píše :D) a pak mám ještě kocoura :))

    Giveaway o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jack russel teriéři se hrozně líbí manželovi. Už od malička o něm sní. Nj, co má Jim Carrey, to musíme mít i my :-D

      Vymazat
  6. Simba je moc krásná, tak ať ti dělá radost :-) Taky máme dvě koťátka, teď jsou jim 4 měsíce, takže jsou ještě pořád celkem malá, ačkoli kocourek už se pěkně vytáhl, bude z něj macek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simba určitě taky za chvíli vyroste, vzhledem k tomu, jak hezky baští :-)

      Vymazat
  7. Je krásná :)! My máme kočičku a pejska a oba miláčci největší, jen čičák se moc nemazlí :( :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta naše se mazlí neustále, tak snad z toho nevyroste :-)

      Vymazat
  8. Ta je krásná. :) My máme aktuálně želvu a rybičky, ale těším se, až si do vlastního pořídím něco aspoň na pohlazení.
    Když jsem byla malá, měli jsme kocoura, byl to super parťák na dětské hry, nechal si všechno líbit. (Jednou jsem ho pomalovala fialovou fixou... :D)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ta je úžasná. Ať vám dělá jen radost :-). My máme dvě potvůrky doma. Jsou to naše zlatíčka, ale taky jsou občas na zabití. Více povídání a fotek najdeš u mě tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/03/kocky-to-je-moje-gusto.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ty jsou krásný! Obzvlášť Rozárka :-)

      Vymazat
    2. Děkuji, no, Rozárka je výstavní, když jsem s ní byla u veterináře na kontrole (a byla ještě kotě), tak se mě lidi ptali, co to je za speciální rasu kočky :-D. Pouliční směs! :) Je to náš miláček.. A má léčivé schopnosti, vždycky je se mnou v posteli, když jsem nemocná, nějak to vycítí a pak na mně leží a neustále vrní.

      Vymazat
  10. Dům s námi obývá jen náš mazlíček 45 kilový Německý ovčák, takže pro žádná jiná zvířátka v našem domečku není místo (ono by jako bylo, ale...) Před pár lety jsme ještě měli želvičku a křečka a když jsem byla malá tak rybičky, ale želvička uplavala, křeček umřel a rybičky se uvařili, tak kromě psů jiné mazlíčky nepořizujeme.
    PS: máš krásného malého "tygříka"

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem měla morčátko - hodně dlouho.. potom jsem měla rybičku a teď momentálně mám osmáčka Charlieho, kterého jsem dostala jako dárek k narozeninám a jorkšíra Tessinku ;)

    V budoucnu bych si chtěla pořídit kočku, jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat