pátek 13. prosince 2013

Recenze - Clarins Gentle Foaming Cleanser

Ahoj všem.

Dnes jsem si připravila recenzi na skvostný výrobek, který jsem nedávno objevila. Jedná se o jemný čistící gel pro normální až smíšenou pleť s výtažky z bavlny od značky Clarins. Momentálně zkouším několik produktů péče o pleť této značky, ale do tohoto gelu jsem se zamilovala již po prvním použití a postupem času ho s jistotou můžu jmenovat svým novým svatým grálem.




Gel se nachází v bílé plastové tubě s hrubým povrchem, takže nehrozí, že by mohla vyklouznout z mokrých rukou. V balení se nachází 125 ml gelu a určitě vydrží velmi dlouhou dobu, jelikož jeho spotřeba je minimální. Na celý obličej a krk mi stačí množství, který vidíte na obrázku níže. 




Konzistence tohoto čistícího gelu mi připomíná spíše krém a také vytváří jemnou krémovou pěnu. Pěna čistí pleť jemně, ale důkladně. Po umytí mám vždy pocit krásně čisté a svěží pleti, to vše bez pocitu vysušení. Po žádném jiném gelu jsem nikdy neměla pleť tak hladkou a rozzářenou. Na citlivou oblast okolo očí je ale tento gel možná až příliš agresivní, a tak doporučuji se této oblasti během čištění vyhnout.



Po více než měsíčním používání tohoto gelu pozoruji značné zlepšení stavu své pleti. Už nemám tolik černých teček na nose a také se mi zmenšily viditelné póry na tvářích. Je to jistě zásluha komplexní péče o pleť, kterou jsem nedávno dost obměnila, ale všichni víme, že důkladné čištění je základem v boji o krásnou pleť.

Tento čistící gel jsem už doporučila několika svým kamarádkám a mohu ho vřele doporučit i vám.  

P. S. Ve škole mi už začaly předtermíny a najednou se mi také dost hromadí různé projekty, prezentace a domácí úkoly, které musím co nejdříve odevzdat. A to nemluvím o tom, že jsem ještě vůbec nezačala pracovat na bakalářce a už mi pomalu ujíždí vlak. Je toho prostě moc a já z toho začínám být unavená a podrážděná. Snažím se na blog myslet co nejvíc, ale bohužel teď mají nejvyšší prioritu desítky jiných věcí. Nemáte náhodou nějaký recept na uklidnění? Co vám pomáhá bojovat se stresem?

2 komentáře:

  1. Taky bych ráda věděla, jak bojovat se stresem, protože jsem na tom docela stejně...
    Krém vypadá velmi sympaticky, takové účinky by se mi hodily. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já momentálně zkouším heřmánkový čaj a dlouhé relaxační koupele, ale po duševní klidu stále není ani vidu ani slechu :-(

      Vymazat