neděle 8. prosince 2013

Youtube kanály, které mě baví

Ahoj všem.

Dnes bych vám chtěla představit 3 youtube kanály o kráse a líčení, které pravidelně a moc ráda sleduji. Nacházím tak spoustu zajímavých nápadů na líčení, prověřených tipů na nové výrobky a přísných recenzí. Pro mě jsou nesmírně důležité osobní sympatie, a tak odebírám jen ty slečny, jejichž osobní projev a styl oblékání se mi zalíbí na první pohled.

Velmi milá a vždy usměvavá Ingrid natáčí ta nejpozitivnější videa na Youtube. Velmi šokujícím zjištěním pro mě bylo to, že ji je už 24 let. Věřili byste tomu? Celou dobu jsem si myslela, že je mladší než já... Na kanálu Missglamorazzi najdete nejen klasická Haul, Monthly favorites, Empties videa, ale i různé TAGy a DIY návody. Pokud Ingrid neznáte, vřele doporučuji se podívat aspoň na pár jejich videí.

Zdroj: www.teenvogue.com




2) Fleur de Force
Na Fleur mě nejvíc baví její anglický přízvuk a velmi klidné vystupování na úrovni. V líčení preferuje přirozené odstíny a umí se rozmazlovat i dražšími produkty, což je mi moc sympatické. Fleur je čerstvě vdaná a dokonce během příprav založila speciální kanál Bride de Force, kde se se svými fanoušky dělila o všechny zážitky spojené s plánováním svatby. Musím říct, že všechna videa z jejího svatebního kanálu jsem viděla alespoň dvakrát, jelikož jsem tehdy prožívala stejně hektické a náročné období plánování svého svatebního dne. 

Zdroj: weheartit.com



Rachel Talbott pracuje v oblasti péče o pleť, a tak jsou její znalosti této problematiky velmi hluboké. Mými nejoblíbenějšími videí se stala série Let's Talk Skin, kde velmi podrobně vysvětluje, jak které účinné látky působí na pleť, jaké kombinace přípravků jsou nejúčinnější a jaká základní pravidla by člověk měl dodržovat, pokud touží po krásné pleti. Díky Rachel jsem začala denně užívat pupalkový olej a musím říct, že stav mé pleti se od té doby značně zlepšil. 

Zdroj: checkinthemirror.blogspot.com


No a jak jste na tom vy? Doufám, že se najde ještě někdo, kdo se během chladných zimních večerů rád zachumlá do deky, pustí si nějaký video na youtube a aspoň na chvíli vypne mozek. Pokud se vám mé tipy budou líbit, ráda připravím pokračování článků s dalšími odkazy.

Přeji všem hezkou neděli. Pac a pusu,
Valerie

8 komentářů:

  1. Prý už 24 let :-D Ingrid je krásná, ale neřekla bych, že vypadá nějak výrazně mladší. Třeba na 18 nebo tak... Tipla bych jí klidně i 25. Její videa mám také moc ráda, rozhodně je to pozitivní a moc příjemná slečna :-) Poslední dobou koukám na všechna její videa.
    Kanál Fleur de Force znám podle názvu - dost vlogerek se o něm zmiňuje, ale zatím jsem žádné video neviděla. 3. kanál neznám vůbec, takže to jdu napravit a díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A stejně jsem přesvědčená, že vypadá na 20! :-D

      Vymazat
  2. Driv jsem hodne sledovala Blair a Elle, ale momentalne uz vubec. Ted je pro me cislo jedna Ingrid, sleduju kazde jeji video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Elle se občas dívám i teď. Videa dělá pořád dobrý (na rozdíl od Blair), ale hrozně vzácně :-(

      Vymazat
  3. Fleur de Force je mi hrozně sympatická, missglamorazzi mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se mimo jiné moc líbí, jaký má Fleur hlas. Hrozně příjemně se poslouchá :-)

      Vymazat
  4. Ingrid i Fleur mam taky moc rada. Za me je nejsympatictejsi Rachhloves, ktera asi neni az tak znama, ale podle me je uplne zlata :) Treba te taky zaujme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip! Konečně mám důvod zahodit učení :-D

      Vymazat