neděle 10. března 2013

Intro


Miluji jaro. Z celého svého srdce miluji jaro. Nekonečná středoevropská zima je pro mě utrpením, celou dobu se ji snažím nějak přežít a myslím na jaro. Těším se na zeleň, květiny, stromy, ptáky, sluníčko a jasnou oblohu. Po studené zimě toužím po dlouhých procházkách, po svěžím vánku na tváři a ve vlasech, po jasných barvách a po pocitu znovuzrození. Na jaře je všechno lepší a krásnější.

K jaru neodmyslitelné patří změny a novinky. I já jsem se letos na jaře rozhodla udělat velký krok a konečně se odhodlala k něčemu, čeho jsem se dlouho bála, ale zároveň o tom neustále snila. Rozhodla jsem se založit vlastní blog. Vnímám to jako velkou výzvu a jsem ráda, že jsem našla odvahu to zkusit. Tento blog nebude mít jasnou definici, nechci ho vymezit jako beauty nebo fashion blog. Ráda bych vytvořila zajímavou kombinaci lifestylu, krásy, módy a inspirace. Věřím, že výsledný mix bude zajímavý, lehký a hravý a především bude odrážet mojí osobnost.

Ale dost už řečí.

Vítejte v mém světě. 

4 komentáře:

  1. Veľa zdaru prajem! No skôr by som asi blog špecifikovala aby som sa odlíšila niečím. Ale čím, keď už sú tu blogy pomaly aj o tom čo kto robí každý deň, fashion blogy, photolook blogy ...
    Napriek tomu mnoho povedených písmen preju!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc.
    Teď ze začátku to nejspíš bude především beauty blog, ale časem budu přidávat i nějaké outfity a zajímavé akce, které jsem navštívila. Myslím si, že k dobrému stylu a vkusu neodmyslitelně patří všechny tři složky - krása, móda i zájem o kulturu.

    OdpovědětVymazat
  3. Přeju hodně zdaru a sleduji, uvidíme co se z toho vyklube :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju hodně štěstí, ať se daří a budu bedlivě sledovat tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat