středa 27. března 2013

Recenze – Scandal eyes waterproof kohl kajal (Rimmel)


Dnes pro vás mám další doporučení na skvělý výrobek. Tentokrát se jedná o poměrně levnou kosmetiku z drogérie, takže se nemusíte bát, že vás svými recenzemi chci přivést na mizinu. Jedná se o tužky na oči značky Rimmel z kolekce Scandal eyes.



























Najít vhodnou tužku na oči pro mě byl vždy tvrdý oříšek. Mám dost mastná víčka a většina tužek se mi obtiskává pod obočí a v průběhu dne postupně mizí. Tyto tužky jsou ale naprosto skvělé. Jsou voděodolné, takže drží jako přibité od rána do večera, a krásně krémové, takže se skvěle nanáší a hezkou linku si s nimi nakreslí každý. Já jsem si vybrala odstíny 010 Silver, 003 Brown a 013 Purple. Všechny tři mají nádherně sytou barvu a lehce gelovou konzistenci, takže po pokožce kloužou a nepodráždí ani ta nejcitlivější oční víčka.


Tohle jsou opravdu ty nejlepší tužky na oči, co jsem kdy měla v ruce a že jich nebylo málo. Jsou lepší než kajalové tužky Lancôme a Dior, který stále mám, ale už téměř nepoužívám, i když jsou alespoň pětkrát levnější. Takže pokud hledáte dobrou tužku na oči, která na očích zůstane celý den, zkuste se v obchodě podívat na stojan Rimmel a budete příjemně překvapeni. Doporučuji se po nich podívat v drogeriích Rossmann, kde jsou zhruba o 20-30 korun levnější než v konkurenčním DM.  V nabídce je celkem 7 odstínů a já si určitě v blízké budoucností pořídím ještě další dva – 001 Black a 002 Sparkling black (sytá černá barva s jemnými stříbrnými třpytkami). Jen pozor na odstín Taupe, který na pohled sice vypadá dobře a jeho univerzálnost je lákavá, bohužel ale hodně škrábe a je o dost sušší než jeho sourozenci.


Doufám, že vás tento produkt zaujal a po vyzkoušení s ním budete spokojeni.  A kdyby náhodou měl někdo tip na ještě lepší tužku na oči, sem s ním, ráda objevím něco nového.



24 komentářů:

  1. Už jsem o nich četla, že jsou hodně vychvalované... budu je taky muset zkusit.. já jsem zatím spokojená se zelenou tužkou Gabriella Salvete a černou mám nejpoužívanější od Lancomu... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím ti říct, že černá od Lancome v porovnání s touhle by ode mě dostala 2/10. Zkus ty Rimmelky, stojí jen 90 korun a je to opravdu hodně muziky za málo peněz.

      Vymazat
  2. ta fialova je krasna!

    Inak ak nahodou hladas dobry pletovy krem tip tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/doliva-pletovy-krem.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za doporučení, určitě si to přečtu. Mám ráda pleťovou kosmetiku z lékárny.

      Vymazat
  3. já mám tělovou - u nás ji nemají, je z Asosu a je to nejlepší tužka na waterline jakou znám. Drží mi 8h v klidu a jak není bílá, je více přirozená. Lepší už jsou jen tužky UD, ale taky 4x tak drahé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že se u nás neprodává, nějaká taková by se mi teď docela hodila.

      Vymazat
  4. Koukám, že Rimmel poslední dobou hodně překvapuje :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z drogerií mám nejradši Rimmel a Maybelline, málo kdy mě zklamaly.

      Vymazat
  5. Tu hnědou mám! :) Je vážně super!
    Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš moc hezký blog. Vážně. Už tě sleduju na bloglovin' :-)

      Vymazat
  6. Super recenze, chci si jí koupit v černé barvě, už jsem na ní slyšela dost chvály. Snad jí seženu v Praze, u nás v Táboře máme jen DM a tady tyhle tužky ani nemaj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černá je ze všech snad úplně nejměkčí a nejkrémovější. A v Praze ji seženeš bez problémů, jsou dost populární.

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. jů, ta stříbrná by se mi líbila :))

    OdpovědětVymazat
  9. Přesvědčila jsi mne! Určitě si nějakou pořídím, když píeše, že to předčí i Lancome apod. :) Navíc ty barvy vypadají opravdu úžasně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, určitě si nějakou pořiď, nebudeš litovat.
      Já jsem si dnes koupila ještě tu černou a černo-stříbrnou, ale pššt :-)

      Vymazat
  10. Tyto tužky vypadají moc zajímavě, já jsem si nedavno koupila černou od Sephory, ale možná si ještě skočím pro tyto od Rimmelu. Mod se mi libí odstín Silver. :-).... Jo a máš dalšího pravidelného čtenáře. :-)http://diamondandlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám Rimmel automatickou Exaggerate a jsem s ní taky moc spokojená, jen stále hledám ten správný šedý odstín, který bohužel Rimmel nemá. Mám taky automatickou tužku Gabriella Salvete - ta už má lepší odstín, je velmi dobrá, ale nemá výdrž Rimmelky.

    OdpovědětVymazat
  12. Tyhle tužky se mi moc líbí a vždycky na ně v obchodě koukám, moc jsem nějakou chtěla, ale bohužel jsem si nevybrala odstín, což mě strašně mrzí. Chtěla jsem hnědou, ale má takové zlaté odlesky a je to prostě teplý odstín, což mi nesluší. Stejný případ je fialová, ta mi na linkách nesluší. Ach jo, proč nemají nějakou opravdově tmavě hnědou? Nebo tmavě šedou? Nebo hodně tmavě modrou? Černou nenosím a bojím se, že ani v té černé se stříbrným shimmerem bych se necítila. Hmm, ale teď na webu Rimmelu koukám, že mají i zelenou (zajímavé - na UK stránkách odstín green není), té jsem si v obchodě snad ani nevšimla... Nebo jo? No, budu je muset při nejbližší příležitosti znovu obhlídnout ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta černá se stříbrnými třpytkami je krásná, ale já s ní bohužel mám přesně opačný problém - je moc studená a mně by víc slušely zlaté odlesky. A jediná černo-zlatá tužka, kterou jsem objevila byla od Make Up For Ever a stála asi 500 :-(

      Vymazat
    2. Tak jestli je studená, to by zas bylo něco pro mě, ale spíš se trochu bojím, aby nebyla až moc černá. Ale co jsem tak teď koukala na swatche, možná by za zkoušku stála... No jak říkám, musím to v obchodě znovu pořádně prohlídnout.

      Černo-zlatou tužku míval Avon, byla to kolekce 24K Gold, ale pokud vím, už se neprodává :-( Jinak tužky od Avonu mám hodně ráda, vysouvací skvěle drží a mají v nabídce i gelové linky Super Shock (stejný typ tužky jako tahle Rimmelka), mám ji v šedé a ve dvou odstínech modré a musím říct, že super.

      Vymazat
  13. ahojda :)
    snad mi tu někdo odpoví na můj asi hloupý dotaz, ale ... Tak dlouho sem se hezky líčila, až došla tuha ... a teď nevím co s tou tužkou dál, je ta tuha vysouvací takže se otáčí tím vrškem (což mi absolutně nejde) a nebo se to má oškrabat ořezávátkem (což se mi zdá velice nepravděpodobné)??? Připadám si jako naprostý idiot, ale prostě fakt nevim co s tou tužkou dál abych se s ní zase mohla líčit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle tužky nejsou vysouvací, vážně musíš použít ořezávátko :-)

      Vymazat
    2. wow :-D fakt sem tomu nechtěla věřit, že by se měly ořezávat :-) tak díky moc :-*

      Vymazat