neděle 24. března 2013

Recenze - Take the day off (Clinique)


Dnes bych vám chtěla představit jeden přípravek, který používám už několik měsíců, a mé nadšení nezná meze.  Jedná se o odličovací přípravek Take the day off balm od Clinique a musím konstatovat, že úplně změnil můj pohled na odličování.



Můžu vám odpřísáhnout  že odličování s tímto přípravkem je mnohem jednodušší, účinnější a rychlejší než odličování pomocí vlhkých ubrousků, micelární vody či čistícího gelu. Raději vám ho ukážu v akci. Nanesla jsem si na ruku ta nejodolnější líčidla, co vlastním – linky, kajalovou tužku, voděodolné stíny a velmi pigmentovanou rtěnku. Abych tohle všechno odlíčila, stačí opravdu malé množství Take the day off. Masíruji s tím pokožku, dokud nevznikne nevzhledná skvrna a tu pak opláchnu vodou. Nemusím nic drhnout, stačí opravdu jemnými masážními pohyby odstranit špínu z pleti. Voilà, a je to! Všechna líčidla jsou pryč a pleť je krásně čistá.
























Vůbec se nemusíte bát toho, že je přípravek trochu mastný. Olej účinně rozpustí i voděodolný make-up a váš obličej nijak neumastí. Na odlíčení celého obličeje vám stačí opravdu malé množství, tak se nenechte odradit trochu vyšší cenou. Já tento přípravek používám denně už zhruba tři měsíce a balení je téměř plné.

Na závěr bych ale chtěla varovat nositelky kontaktních čoček. Pokud se vám tento přípravek nějakým nedopatřením dostane do očí, mastný film zůstane na čočce docela dlouhou dobu a je to nepříjemné. Já tento problém moc neřeším, jelikož jsem zvykla si oční make-up odličovat jiným přípravkem speciálně k tomu určeným. Ale když pospíchám a chci celý proces co nejvíce urychlit, použiji Take the day off na celý obličej a jen si dávám pozor, abych po celou dobu měla pevně zavřené oči.

Tento produkt můžu vřele doporučit. Rozhodně si ho budu kupovat i nadále a už nikdy se nechci trápit s jinými odličovači. Pokud budete mít možnost ho vyzkoušet, jděte do toho, je dokonalý.






15 komentářů:

  1. Mmmmm...že bych si připsala na wishlist? skvěle napsáno!

    OdpovědětVymazat
  2. I have to tell you I really adore you

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je jedním slovem DOKONALÉ! Clinique produkty mám obceně moc ráda, ale tenhle jsem nějak nezaregistrovala :D akorát by mne zajímlo, jak tio účinkuje na takové ty super odolné, respektivě voděodolné věci.

    OdpovědětVymazat
  4. Krémové stíny, na kterých jsem to zkoušela jsou voděodolné. Konkrétně to jsou Aqua shadows od MUFE a ty na očích drží jako přibité celý den i noc, v dešti i ve sněhu.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to zní úžasně. Zkušenosti s tím zatím nemám, ale po přečtění tohohle článku mám chuť si to pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. jsem nová čtenářka :) budu ráda když se podíváš také ke mně http://janescolours.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé, mám radost z každého nového čtenáře.
      K tobě se určitě taky podívám :-)

      Vymazat
  7. To jsi mě nalákala, něco takového by se mi bodlo.

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, jděte do toho, nebudete litovat!

    OdpovědětVymazat
  9. Hele, a jak se to na obličej prosím Tě používá? Vmasíruješ to do pleti prsty a pak smyješ? Nebo tamponkem? To by mě docela zajímalo, nic takového jsem na odličování nikdy nezkoušela, ale vypadá to vážně dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má se to dělat takhle: suchými rukami na suchý obličej naneseš trochu balzámu a chvilku masíruješ, pak si trochu navlhčíš ruce a znovu si celý obličej promasíruješ a pak si normálně vodou z kohoutku celý obličej opláchneš. A voila, veškerý make-up je pryč.
      Tenhle přípravek je jednoduše geniální a po zbytek života se hodlám odličovat jen s ním. Vřele doporučuju! :-)

      Vymazat
  10. Teda, no fakt jsi mě nalákala, koukala jsem i na další recenze a asi ho časem zkusím. Teď mám (bohužel) jiných odličovačů zásobu, ale tenhle Clinique si určitě píšu. :-) Líbí se mi, že v recenzi píšeš, jak dlouho už ho používáš a že moc neubývá, tak to se mi pak ta cena ani nezdá tak děsná.

    OdpovědětVymazat