sobota 20. července 2013

Nová kosmetika za červen (a červenec)

Ahoj všem.

Dnes bych vám chtěla ukázat kosmetiku, která mě za poslední měsíc zaujala natolik, že jsem se rozhodla si ji koupit a odnést domu. Je toho docela dost, protože jsem narazila na několik úžasných akcí a výraznému nápisu SLEVA odolám jen málokdy.



Jako každá nevěsta si i já přeji být na svůj velký den co nejkrásnější, a tak jsem se rozhodla doplnit zásoby své pleťové kosmetiky několika novými přípravky. O značce Lumene jsem se na blogu zmiňovala již několikrát, ale na podrobnou recenzi si budete muset ještě chvíli počkat. Nápovědou vám ale bude to, že jsem si pořídila další dva výrobky z jejich řady s vitamínem C, která má za úkol pleť rozjasnit a shladit její reliéf. O čistící masce Avène jsem zatím četla jen pozitivní recenze, tak jsem si řekla, že ji rovněž vyzkouším.



Na menší i větší cesty jsem si koupila dva balíčky od Biodermy, které obsahují miniaturky nejrůznějších pleťových výrobků, takže si je každý může zkombinovat dle vlastních potřeb. Všimla jsem si, že v nabídce mají i sadu pro citlivou pleť, kterou určitě vyzkouším příště. 



Parfumerie Sephora někdy v červnu pořádala VIP dny se značkou Lancôme a já jsem si z jejich nabídky vybrala dvě rtěnky a voděodolnou řasenku. Rozhodla jsem se, že se na svatbu budu líčit sama, a tak zkouším všechny možné barevné varianty a snažím se najít ten pravý odstín rtěnky, tvářenky, očních stínů atd. Voděodolnou řasenku budu ale potřebovat každopádně a Lancôme Doll eyes se mi zdála být správnou volbou. K nákupu jsem jako dárek dostala roztomilou růžovou taštičku, která je ale naprosto příšerně ušitá a vypadá, že se každou chvíli rozpadne. 



Co se týče nákupů v drogérii, musím se přiznat, že mi trochu ujela ruka a nakoupila jsem spousty zbytečné kosmetiky, kterou pravděpodobně použiji maximálně jednou. Poprvé v životě jsem se rozhodla vyzkoušet kosmetiku značky Essence a to rovnou ve velkém - koupila jsem si dvoje krémové stíny z limitované letní kolekce Sun kissed, rozjasňující perly a krémovou tvářenku z limitované kolekce Me&My ice cream a dvoje oční stíny z limitované kolekce Oz The great and powerful. Na svou obranu musím říct, že všechny výrobky stály jen pár korun a moje peněženka si jejich nákupu ani moc nevšimla.

Dále jsem si koupila další výrobky značky F&F, které mě zatím vždy příjemně překvapily. Vybrala jsem si troje oční stíny a rtěnku v tužce. Oční stíny L'Oreal Infallible měli v Tescu s 50% slevou, a tak jsem si na zkoušku vybrala dva odstíny na denní nošení. Make-up Lasting Performance od Max Factor jsem si původně koupila jako dlouhodržící make-up na svůj svatební den, ale doma jsem zjistila, že se mi vůbec nelíbí, jak vypadá na pleti, takže ho nejspíš někomu věnuji. Alverde tvářenku a parfém jsem si rovněž koupila s velkou slevou a musím říct, že sladká citrónová vůně se mi líbí čím dál víc. Svou sbírku Bourjois tvářenek se snažím postupně rozšiřovat a tentokrát mi padl do oka odstín Rose Frisson. Jako dárek k nákupu jsem si vybrala světle růžovou tužku na rty, která se mi v budoucnu jistě bude hodit.

A co vy? Nakupujete v létě také jako šílení nebo si teď klepete na čelo?


11 komentářů:

  1. Páni, moc pěkné nákupy. Kdyby mi ten racionálnější hlásek v hlavě nenašeptával, že toho mám teď doma opravdu, ale opravdu hodně, klidně bych tak nakupovala pořád, ale kam to má člověk potom dávat, že... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme dnes naštěstí byli nakupovat v Ikee, takže mám pár nových úložných prostor navíc :-)

      Vymazat
  2. Něco od Lumene bych mohla taky časem zkusit. Už se těším až ukážeš Lancome rtěnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z řady Rouge in Love už mám 3 kousky, to už by na recenzi stačit mohlo :-)

      Vymazat
  3. Kosmetika Essence není zase až tak špatná, nebo respektive, je levná a snadno dostupná a dokonce se mezi produkty dají najít opravdu fajn věci. Jak jsi spokojená s těmi krémovými očními stíny? Docela by mě zajímalo třeba srovnání s Color Tattoo nebo s těmi L'Oreal Infallible, jestli má vůbec cenu tyhle Essencí kupovat :-D Jinak F&F mě před časem taky zaujala. Asi vyzkouším nějakou rtěnku, těch není nikdy dost :-) Pěkný článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No... Řekla bych, že Essence jsou horší. Nejsou zdaleka tak pigmentované, na oku zůstávají jen takové třpytky. Ale zase na nenápadné letní líčení jsou ideální.

      Vymazat
  4. Také teď nakupuji jak šílená, ale za kosmetiku až tak tolik neutrácím, to je zvláštní :D. Stejně mě teď moc nebaví se malovat v těch vedrech, takže asi tak :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to bohužl baví i v horku, takže vesele experimentuji (a utrácím) dál.

      Vymazat
  5. Slušná výbava :) Já jsem nakupovala kosmetiku hlavně z nových kolekcí, které se objevily na trhu začátkem léta (Lancome a EL), jinak jsem kupovala spíš jen oblečení:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teď naopak nakupování oblečení vůbec nebaví, letošní letní kolekce mě moc nezaujaly. Už se těším až do obchodů přivezou podzimní módu a podzimní limitky kosmetiky.

      Vymazat