sobota 13. července 2013

Spotřebováno za červen

Ahoj všem.

Dnes bych vám chtěla ukázat, co jsem stihla za měsíc červen spotřebovat. Tentokrát toho není mnoho, měla jsem spíše náladu na nakupování než na likvidování starých zásob. Pár prázdných obalů jsem ale i přesto doma našla.



1) Lilien odlakovač
Jeden z nejhorších odlakovačů, co jsem kdy měla. Doteď nechápu, kde jsem našla trpělivost ho spotřebovat až do konce.

2) Korres krém na ruce s měsíčkem a mandlovým olejem
Moje láska, moje životní láska! Nádherně voní, dobře hydratuje a rychle se vstřebává bez zanechání pocitu ulepených rukou. Určitě si tento krém budu kupovat opakovaně i v budoucnu. Nevýhodou je jeho vyšší cena, ale jednou za čas si radost určitě udělám.

3) Dior Diorskin Forever kompaktní pudr
Opravdu skvělý pudr. Možná bych mu spíše říkala kompaktní make-up, jelikož kryje lépe než kdejaký tónovací krém. I při tak vysokém krytí ale pudr ani trochu nevysušuje a nezvýrazňuje šupinky na tváři. Jediné, co mě odrazuje od opakované koupě je jeho cena (kolem 1300 Kč), ale naštěstí se prodávají i náhradní náplně, které jsou trochu levnější.

4) Balea tělové mléko s vůní manga
Do vůně tohoto tělového mléka jsem se zamilovala již v obchodě, ale jeho hydratační schopnosti jsou bohužel opravdu mizerné. Během horkých dnů mi mléko jakž takž stačilo, ale lidem se sušší pokožkou nemůže vyhovovat vůbec.

5) Korres oční krém s divokou růží
Pleťový krém ze stejné řady jsem před nějakou dobou musela přestat používat, jelikož mi šíleně ucpával póry. Tento oční krém ale žádné podobné vedlejší účinky nemá, nemohu o něm tedy říci jediné špatné slovo. Dobře hydratuje, poměrně rychle se vstřebává a všimla jsem si i rozjasnění očního okolí zhruba po měsíci pravidelného používání. 

13 komentářů:

  1. Ahoj, já zatím používám Korres Magnolii SPF15 a nepozoruji nic, takže doufám, že nebude také mě póry ucpávat, krásně rozjasňuje a voní :) A ten dior mě také velmi zaujal, používám studio fix od MACU (šupinky bych řekla, že také nezvýrazňuje a vydržel mi rok), jo super, ale teď se více dávám na přírodno a používám mmu od just pure minerals a výsledek je mnohem přirozenější a takový lehčí! Jj a ještě se chci optat, jaký korektor bys mi doporučila na kruhy pod očima (nejsou nějaké katastofické) a zakrytí nějakého červeného pupínku? Teď používám Pro longwear MAC a trochu leze do vrásek, koukala jsem se na NARS Radiant, MUFE HD, Laura Mercier, Bobbi brown nebo nějaké sypkém z řad mmu...nemohu se rozhodnout...díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém s magnolií jsem měla taky a i ten mi po 3 měsících začal na pleti dělat neplechu. Ale já mám pleť hodně citlivou a intolerantní...
      Mými favority jsou Fake Up (na oční okolí) a Boing (na pupínky) od Benefitu. Ale ten nový NARS korektor mě taky láká, jednou mě s ním líčila vizážistka a vůbec nebyl špatný.

      Vymazat
  2. A odlakovač používám Sally Hanssen bez acetonu a ten bych ti doporučila - přelévám ho do nádobky od odlakovače Ebelin nebo nevím přesně název, koupíš ho v Dmku, ten s praktickým uzávěrem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem po Sally Hansen v drogerii pokukovala, určitě ho brzy zkusím. Díky za tip :-)

      Vymazat
    2. Tak to mně odlakovače od SH nesmí do domu! To, co mi provádí s nehty, je děs. Začnou se třepit, lámat, jsou přesušené a prostě hnusné. Jakmile jsem ho přestala používat (já blbá časem vyzkoušela všechny), nehty mám zase silné a konečně mi dorostly. Po tomhle odlakovači jsem měla nehty neustále zlámané, nerostly ani týden a zlomil se i ten kousíček. Prostě hrůza a vůbec ho nedoporučuji ani zkoušet!

      Vymazat
    3. Ježíš, to je hrozný, jakou může mít člověk reakci na obyčejný odlakovač!

      Vymazat
    4. Mě teda nic nedělá(no to zatím žádný odlakovač naštěstí), byl to ten v růžové flaštičce, každý jsme holt jiný! Mám také docela citlivou pokožku, ne intolerantní, ale myslím, že za vyzkoušení nic nedáš, stojí okolo 60 Kč a kdyžtak ho můžeš poslat dál...

      Vymazat
  3. Tohle tělové mléko je podle mě, hrozné.. takové mazlavé, má příšernou konzistenci. A jinak odlakovač Lilien právě patří k mým nejoblíbenějším. Jen mám teda zelenou verzi. Nevím, jestli je v tom nějaký rozdíl :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea tentokrát opravdu zklamala, snad bude příští limitka lepší.

      Vymazat
  4. Škoda toho pudru, že je tak drahý, jinak bych pro něj běžela :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem si místo něj nějaký od Clinique a zdaleka není tak dobrý :-(

      Vymazat
  5. ja som z Korresu este nic neskusala, ale planujem :)

    Inak posledny tyzden mojej SUMMER giveaway, zapojit sa mozes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Odlakovač od Lilien jsem také jeden čas používala, strašně mi vysušoval nehty. :/ Schovala jsem si akorát šikovnou lahvičku a do té si přelévám větší balení jiného odlakovače. ;D

    OdpovědětVymazat