středa 1. ledna 2014

Můj rok 2013

Ahoj všem.

Dnes bych se spolu s vámi chtěla ohlédnout za rokem 2013 a trochu ho zrekapitulovat. Rozhodně to byl jeden z nejlepších roků mého života a zažila jsem spoustu fantastických věcí.

1) V březnu 2013 jsem se rozhodla konečně založit svůj vlastní blog Valerie's Wonderland, který už stihl trochu dospět a získal si pár věrných čtenářů.

2) V červnu 2013 během romantické procházky v jednom z nejromantičtější pražských parků mě můj milý požádal o ruku. Bylo to tak dojemné, že jsem se nejdřív rozbrečela a až pak vyhrkla své ano.



3) Celý červenec 2013 byl ve znamení intenzivních svatebních příprav a užívání si posledních doušků svobody. Všechno to organizování a plánování mě moc bavilo a na rozlučce se svobodou nesměl chybět striptér, kvůli kterému jsem se červenala až za ušima.

4) V srpnu 2013 se konala ta nejkouzelnější a nejpohádkovější svatba, jakou jsem si jen mohla vysnít. Téměř na všech svatebních fotografiích se od ucha k uchu culíme a přímo záříme štěstím. A měli jsme naprosto fenomenální svatební dort! Mňam!



5) V říjnu 2013 jsme se přestěhovali do našeho prvního bytu, do našeho hnízdečka lásky. Stěhování vůbec neprobíhalo hladce a občas jsme toho měli plné zuby, ale teď jsme neuvěřitelně šťastní a spokojení.

6) V listopadu 2013 jsme se rozhodli, že naše domácnost je příliš poklidná a ujali jsme se malého tygříka. Simba má naprosto dokonalou povahu a jsme hrozně rádi, že se stala nedílnou součástí naší rodiny.



Tyto okamžiky se do mé paměti vryly nejvíc a s láskou a úsměvem na rtech na ně budu vzpomínat i za několik let.

A jaký byl váš rok 2013? Co zajímavého jste zažili?

12 komentářů:

  1. Moc gratuluju ke svatbě, to asi nejvíc poznamená rok :) U mě to bude šťastný 2014 ;) Přeju vám hodně štěstí v rodinném životě ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to je moc hezké. :) Tak mnoho úspěchů i v dalším roce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně doufám, že příští rok bude ještě lepší! V bilanci za příští rok bych chtěla mít nějaké zajímavé cestovní destinace a konečně nějakou pořádnou práci, kterou bych se mohla chlubit v životopise :-)

      Vymazat
  3. To je krása :) Vím, že je to tvoje věc, ale nechtěla bys nám ukázat pár fotek ze svatby? :) Jsem zvědavá a ráda bych Tě viděla jako nevěstu... :)

    Jinak přeji úspěšný nový rok :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď se na to necítím, útoky a jízlivé komentáře na něco tak intimního by mě hodně mrzely. Možná někdy později... Třeba na roční výročí :-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Nemůžu si stěžovat. 13 bude nakonec mým šťastným číslem! :-)

      Vymazat
  5. Tak to jsi měla nádherný rok, já jsem také velmi spokojená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víc takových nádherných roků pro všechny! :-)

      Vymazat
  6. Gratuluji k tak krásnému roku, a teda obdivuji Tě (vás), že jste zvládli naplánovat svatbu tak rychle, my to chceme uskutečnit v červenci a už tak trochu plánujeme. Aktuálně nás se snoubencem čeká stěhování a časem i pořízení nějakého zvířecího miláčka. Máme to tedy hodně podobné! Buďte jen a jen šťastní, ať je rok 2014 ještě lepší než 2013.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem moc ráda, že jsme na veškeré plánování měli jen necelé dva měsíce, protože i tak jsem posledních asi 10 dní začala vymýšlet nějaký ptákoviny a bála se neexistujících problémů.
      Jinak moc děkujeme a přejeme vám pevné nervy a spoustu pochopení při organizování svatby :-)

      Vymazat