středa 3. dubna 2013

Novinky z drogérie


Dnes to bude jen takový kratičký článek o mém dnešním nákupu v drogérii. V Rossmannu mají teď hodně zajímavých akcí a já jsem nechala zlákat výhodnou nabídkou na produkty značky Maybelline.




Zaprvé už mají v prodeji nový odstín Color Tattoo, který se jmenuje Pink Gold a vypadá moc hezky. Má stejné vlastnosti jako jeho starší sourozenci, takže má dobrou pigmentaci, skvěle se roztírá a má velice dobrou výdrž.



Zadruhé mají konečně v prodeji nové rtěnky Color Whisper, které se moc povedly, a já bych si nejradši domů odnesla úplně všechny. Bohužel teď ale mám dost omezený rozpočet, takže jsem se musela spokojit se dvěma kusy. Vybrala jsem si žvýkačkově růžový odstín Petal Rebel a něžný korálový Coral Ambition. Rtěnky mají krásné barvy, dobře se nanáší, na rtech jsou velice příjemné a vůbec nevysušují. Myslím si, že se brzy do obchodu vrátím a rozšířím svou sbírku o další odstíny.



Rossmann má navíc velmi zajímavou akci, kdy při koupi jedné rtěnky z řady Color Whisper dostanete řasenku Great Lash zdarma. Jelikož jsem si nakonec koupila dvě rtěnky, odnesla jsem si taky dvě řasenky. Rozhodla jsem si vzít dvě různé, protože s řasenkami Great Lash nemám žádnou zkušenost, a zjistit, která se mi víc osvědčí. První je Blackest black s klasickým kartáčkem, druhá je nějaká novější modifikovaná verze Lots of lashes. Jsem moc zvědavá, jak mi budou vyhovovat a v brzy pro vás určitě připravím jejich srovnání.



Stíny Color Tattoo jsou v akci za 120 Kč, rtěnky za 140 Kč, takže pokud vás nějaká novinky zaujala a chcete ji vyzkoušet, neváhejte a využijte výhodné nabídky.

Kolektivní swatch: Coral Ambition, Petal Rebel a Pink Gold (zleva doprava)



A co vy? Máte už doma nějakou z novinek od Maybelline? 

26 komentářů:

  1. jééé ta oranžová rtěnka je krásná... i ty stíny... škoda, žes to nevyfotila i v akci - na sobě :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes je bohužel hrozně špatné světlo. Zkoušela jsem vyfotit aspoň ty rtěnky, ale nešlo to.

      Vymazat
  2. Už se toho stínu taky nemůžu dočkat. Whisper asi vynechám, spíš mě lákaj Vivid :)

    OdpovědětVymazat
  3. :) Na tu korálovou sem si brousila zuby na rtech asi není moc výrazná že? :) Nechci nic výrazného koukala sem na ně a recenze u Plum mě vcelku zabrzdila,ale ten colour tatoo vypadá taky dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc výrazná není, ale hezkou barvu a lesk rtům určitě dodá. Já jsem z nich dost nadšená, což se u rtěnek z drogérie stává opravdu výjimečně. Určitě se na ně v obchodě podívej.

      Vymazat
    2. :) Určitě se na ně mrknu.

      Vymazat
  4. Zrovna jsem o Color Whispers dopsala článek. Ano, taky jsem jim neodolala, vlastně jsem se na ně už týden těšila.:) Zatím jsem si vzala jeden odstín (Pink Possibilities), ale moc se mi líbí právě i Coral Ambition a spousta dalších.:)
    aiwisabelle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si určitě ještě aspoň jeden odstín koupím, láká mě Oh la lilac, Moca muse a možná i další růžová by se mi líbila.

      Vymazat
    2. Oh la lilac se mi taky moooc líbí!

      Vymazat
  5. ty stíny jsou dokonalé, mám pink gold pár dní a nenosím nic jiného, je to úžasná barva. whisperku mám jednu, ale u jedné nezůstane

    OdpovědětVymazat
  6. Já si jdu pro color whisper zítra :) Ještě ale nejsem 100% přesvědčená, že si nějakou opravdu koupím, přijde mi, že žádnou další rtěnku nepotřebuji :D Nicméně ty stíny se mi vážně moc líbí. Možná si koupím spíš je

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dnes zjistila, že se mi už rtěnky nevejdou do krabičky k tomu určená, takže potřebuju novou větší krabičku. A do té pak budu potřebovat další rtěnky, protože přece nemůžu mít poloprázdnou krabičku. To dá rozum, ne? :-D

      Vymazat
    2. :D :D tomu se říká moptivace k nákupům :D nicméně já to nevydržela a CW si stejně koupila. :D

      Vymazat
  7. Prosím, prosím, kdepak mají testery? Díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Budějovické. Jsou tam 2 Rossmanny, jeden u Lidlu a jeden o kus dál naproti stánku s vodňanským kuřetem. Testery snad měli v obou, ale řasenky jen v tom druhém.

      Vymazat
  8. Ta růžová rtěnka se mi líbí :) možná si taky skočím do obchodu, pokud už nebude vyprodáno jako vždy když něco chci :D

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnky jsou hezké! :) Tahle řasenka mi nevyhovovala, ale ten nový štěteček jsem zatím nezkusila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem vyzkoušela obě verze (včera klasickou a dnes Lots of lashes) a ta nová je lepší. Dělá moc hezké řasy a kartáček je velmi pohodlný.

      Vymazat
  10. To jsem ani nevěděla, že už se prodává ten nový odstín color tattoo! Ale je fakt nádherný, asi pro něj taky poběžím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherný! Jak se znám, týden se nebudu malovat ničím jiným :-D

      Vymazat
  11. Ta rtěnka Coral Ambition vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  12. Stíny Collor Tattoo jsou skvělé. Mám je také a jsou pro mě top :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jestli jsi svoji sbírku Color Whisper zatím nerozšířila, tak příští týden má Rossmann 1+1 zdarma na rtěnky a lesky Maybelline :-) Já mám Whisper v odstínu Rose of Attraction a taky mě láká přikoupit další. Ale bohužel odstín Lust for Blush, který bych ráda, jsem viděla jen v dm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příští týden by měli mít slevy i na Rimmel, takže se určitě vydám na průzkum a zkusím si něco vybrat.

      Vymazat