neděle 14. dubna 2013

Poklady z mé šperkovnice


Dnes bych vás chtěla nechat nahlédnout do mé šperkovnice a ukázat vám své nejoblíbenější náhrdelníky. Mám ráda kvalitní a originální bižuterií a statement necklaces nosím už pár let se stejně velkým nadšením. Líbí se mi, jak výrazné náhrdelníky dokážou rozzářit celý outfit a připoutat pozornost a zvědavé pohledy. Nejčastěji bižuterii kupuji v obchodě Aldo, kde mě vždy příjemně překvapí široká nabídka a neotřelé nápady.


























Tento nádherný masivní náhrdelník je můj úplně nejoblíbenější. Dá se kombinovat s různými barvami a skvěle vypadá jak s večerními šaty, tak s jednoduchým tričkem a džínami. Přítel se mi sice směje, že je to určitě korunovační klenot a já vypadám jako carevna, ale právě s tímhle náhrdelníkem neustále sklízím komplimenty a závistivé pohledy.



























Tenhle krásný kousek jsem objevila v Lindexu. Měli v nabídce tenhle černý a ještě růžovo-oranžový a původně jsem si chtěla koupit ten druhý. Říkala jsem si, že na jaro se hodí zářivé barvy a těšila se, jak ho budu kombinovat se svými barevnými oblečky. Ale u pokladny pár vteřin před placením jsem změnila názor a rychle popadla černou variantu. A ani trochu toho nelituji.


























Tohoto krasavce jsem ulovila ve slevách v Parfois za pár korun. Baví mě jeho antický vzhled a kámen, který trochu mění barvu v různém osvětlení.


























Moje maminka už pár let bydlí v Itálii, takže mám doma poměrně velkou sbírku šperků s muránským sklem. Tyto dva náhrdelníky nosím často a ráda. Mám velkou radost z toho, že v Praze se tyto šperky moc nevidí, a většinou se mě lidí ptají, odkud je mám.


























Miluji perly za jejich eleganci a nadčasovost. Vlastním několik náhrdelníků, náramků a náušnic s pravými perlami, ale když jsem v obchodě viděla tuhle šňůru falešných perel, všechny předsudky musely jít stranou. S malými černými vypadají tyhle krásný perly naprosto fantasticky a v žádném případě ne lacině.


























Tohle je můj poslední úlovek. Pastelové barvy mám moc ráda a v kombinaci se zlatem vypadají fantasticky. Myslím, že příštích pár měsíců ho budu nosit téměř neustále.

Tohle je jen malá část mé sbírky. Jsou to ty nejreprezentativnější a nejoriginálnější kousky, které každý outfit obzvláštní a povznesou na jinou úroveň. A jaké jsou vaše oblíbené šperky? Zaujalo vás něco z mé sbírky?

8 komentářů:

  1. Asi bych ani o jednom nevěděla k čemu nosit :) ale hezké to je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě hrozně jednoduché! Móda nikdy nebyla tak hravá a uvolněná jako teď. Kombinuje se všechno se vším, jen to chce najít odvahu a začít zkoušet.

      Vymazat
  2. Ty jsou překrásné, takovou sbírku ti závidím :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Tak jednou za čas zkontroluj Aldo, tam je takových pokladů hodně.

      Vymazat
  3. Och a můj oblíbený z Alda ti ve výčtu chybí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl vyfocený a původně vybraný do článku, ale pak mi přišlo, že vedle ostatních vypadá příliš decentně.

      Vymazat
  4. krásná sbírka! :) všechny se mi hrozně líbí :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekná zbierka :). Ten prvý je úplne najsuper!

    http://www.margifashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat