úterý 23. dubna 2013

První giveaway - UKONČENA

Ahoj všem!

Už dlouho jsem chtěla připravit pro své čtenáře první giveaway, ale pořád jsem čekala na vhodnou příležitost. Nejdřív jsem si říkala, že by to mělo být měsíční výročí blogu, pak 3000 shlédnutí blogu anebo třeba 50 pravidelných čtenářů. Ale dnes jsem si řekla, že přece nemusím čekat na speciální příležitost, stačí chuť udělat radost svým čtenářům.

Tímto bych vám chtěla moc poděkovat za váš zájem, milé komentáře a přízeň tomuto blogu již od prvních dnů jeho existence. Nesmírně mě těší každý nový komentář a každý nový čtenář. Právě vy, milí čtenáři, mě motivujete a dodáváte mi odvahu rozvíjet se a zlepšovat články a blog celkově. Vím, že můj blog zdaleka není dokonalý, ale moc mě baví a ze všech sil se snažím se neustále zlepšovat a přicházet s novými nápady.

Co jsem si tedy pro vás připravila?



Balíček obsahuje odličovací mléko Sephora, čistící pleťovou masku s granátovým jablkem Korres, balzámovou rtěnku Chubby stick od Clinique v odstínu Chunky cherry, jahodové tělové máslo The Body Shop, srdíčka s koupelovým olejem z Sephory a několik velmi zajímavých vzorků. Vybrala jsem pro vás podkladovou bázi Sephora (4x), výživný pleťový krém s bambuckým máslem L'Occitane (2x), jogurtový hydratační krém, hydratační krém-gel s granátovým jablkem, rozjasňující pleťovou masku s divokou růží, šampon s rýžovými proteiny, kondicionér s výtažky akátu a dvě toaletní vody (vše od Korresu). Všechno to jsou výrobky, které sama používám a které vám můžu s čistým svědomím doporučit.

A jaká jsou pravidla?
Rozhodla jsem se pravidla příliš nekomplikovat, takže stačí:
1) být pravidelným čtenářem mého blogu a sledovat ho přes Síť přátel Google
2) být z ČR nebo SR
3) napsat sem do komentářů váš email
4) napsat, jak byste mi doporučili blog zlepšit.

V blogosféře jsem nováček a můj blog má určitě dost malých i větších chybiček, ale ráda bych ho s vaší pomocí vylepšila. Uvítám vaše nápady na nové články a rubriky, připomínky k designu a jakoukoli další konstruktivní kritiku.

Doufám, že se vám moje první giveaway bude líbit. Vítěze vyberu 1. května.

96 komentářů:

  1. To by byla úžasná výhra! :) Já na tvůj blog narazila nedávno, zaujal mě jednoduchý design (ten se mi u blogů líbí) :) Jakmile je to moc přeplácaný, tak se mi to už ani nechce číst :D .. Co se týče toho zlepšování, mě se tvůj blog moc líbí a nevím, co moc zlepšit, snad bych jen roztřídila články do nějakých viditelných kategorií, je to pak takové utříděnější :)
    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem pravidelná čtenářka :))

    janescolours@gmail.com

    no a jediná připomínka je, že bych uvítala archiv blogu, aby se tu případně líp dívalo na články jen podle názvu a ták.... jinak se mi tu líbííí a čtu každý článek ♥ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to, že bez archivu a seznamu štítků to nepůjde. Určitě na tom zkusím zapracovat.

      Vymazat
  3. Já jediné co bych změnila je písmo v názvu blogu v hlavičce, ale jinak mě nic nenapadá =)
    Jsi strašně štědrá a věci od Korres mě faakt lákají =)

    roni1251990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych na tvém blogu nic neměnila, líbí se mi takový jaký je a ráda se sem vracím, jako určitě mnoho tvých čtenářů.

    ad.horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji :)
    Já bych klidně přidala více barev, alespoň trochu do pozadí, nebo třeba barevné nadpisy.. tohle je pro mě trochu smutné, ale je fakt, že je to aspoň přehledné :)

    marketka.pobudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, radila jsem se s přítelem, takže pro mé nápady s barvami neměl pochopení. Zkusím si na to udělat čas a ještě jednou se nad designem zamyslet.

      Vymazat
  6. A sakra! lepší ceny už jsi vybrat nemohla. Kvůli tomu Korresu se budu klidně denně modlit a budu uklízet. A přesně kvůli Korresu se sem i vracím, tedy nejen, ale baví mě říct recenze a přijdeš mi jako moc sympatická slečna. Snad ti to bude psát samo i nadále.

    An
    bloghellobeauty@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechceš uklízet i u mě? Určitě by pak stouply tvoje šance na výhru :-D

      Vymazat
  7. Sleduji :-)
    Jediné co bych vylepšila by asi bylo to, že bych nějak roztřídila články do nějakého menu, nebo nějakých štítků. Jinak se mi blog zamlouvá :-) Pěkný a jednoduchý. Přeji mnoho úspěchů v blogování:-)
    noretakla(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrala jsi moc krásné ceny!! Tak Ti přeji ať Tě blog nadále baví a máš co nejvíce věrných a milých čtenářů!! U Tebe se mi líbí - jediné co mi tady možná chybí je archív Tvého blogu na boční liště nebo štítky se značkami, o kterých píšeš, aby se dalo ve Tvých článcích dobře orientovat.
    Hodně štěstí.
    eM
    mfrohlichova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné ceny a velice mě zaujal tvůj blog, jen jak slečny nademnou píší, také bych udělala složky a štítky pro lepší orientaci ;)

    andreakopecka95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. sleduji jako Luci
    tvůj blog jsem objevila teprve nedávno, ale na první pohled mě moc zaujal:) myslím, že nic moc zlepšovat nepotřebuješ ;) snad jen.. uvítala bych nějaké štítky nebo archiv článků ;)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. sledujem tvôj blog a veľmi sa mi páči, možno by som vytkla to, že chýbajú menovky/archív, pridala nejakú farbičku napr na nadpis a trocha blog rozšírila :)
    valentina.oborova@yahoo.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Tvuj blog se mi moc líbí!! Přijde mi to takový deníček:) Přidala bych třeba tvou oblíbenou kosmetiku:) coco8065@gmail.com mimochodem je to vážně skvělá výhra!!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, tvůj blog mě zaujal "čistostí" designu, takže v tomto směru bych nic neměnila! Jen bych uvítala větší komfortnost v hledání článků a dělení jednotlivých kategorií a pak bych vždy hned našla to, co potřebuji :)Jinak máš moc hezkou giveaway, u Ann jsem našla oblibu v Korres, takže za výhru bych byla velmi ráda, třeba...Přeji, ať se daří a brzy tě prvotní nadšení neopustí a máš stále spoustu nápadů a inspirací pro různorodé články!
    ocmanice112@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tvůj blog mám moc ráda a příliš bych ho neměnila. Pouze bych řpidala nějaké rubriky pro snadnější orientaci ;)

    Nocturnal.light@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tvůj blog sdílím a musím říct, že vůbec nelituji. S předchozím komentářem souhlasím, nic bych neměnila..ale ty rubriky by byly fajn :)

    Lucie.Ludlova@seznam.cz

    Super GA :)

    OdpovědětVymazat
  16. To je super balíček :).
    Na tvém blogu jsem si všimla převážně dražších značek, takže by byly fajn recenze i něčeho lépe dostupného, ale zase chápu, že levnějším značkám nedůvěřuješ a nechce se ti za ně vyhazovat peníze. Tvé recenze mám moc ráda, i když vím, že si třeba výrobek nekoupím :).
    roryside@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že mám doma spíše dražší výrobky, ale snažila jsem se občas psát i o dostupnější kosmetice. Zkusím na to víc myslet a doporučovat vám i své úlovky z drogerií.

      Vymazat
  17. Nic neměň!
    luckasiamka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Fajn by bylo mít nějaké pravidelné rubriky, kosmetické recenze a různé kulturní tipy.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kulturní tipy, to je dobrá připomínka. V původním konceptu tahle myšlenka byla, ale pak jsem na to nějak zapomněla. Ale polepším se ;-)

      Vymazat
  19. Ahoj V, moc děkuju za pozvání! Máš tu samé zajímavé články, jen je těžší je objevit, určitě by bylo fajn mít vedle ve sloupci štítky nebo alespoň archív, pro větší přehled, jak už tady někdo přede mnou napsal. To je jediné, co mě tak na první šup napadá. Jinka přeju hodně radosti a zábavy při blogování:)
    tuttobene.cz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. To su fakt pekne ceny, ja milujem skusanie vzoriek, takze pre mna idealne :)
    A co by som doporucila zlepsit? Nemam nic konkretne, ani nevidim nic zasadne, co by som vytkla, hlavne nech mas z blogu radost.
    viacstylu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, určitě bych přidala do postranní lišty archiv nebo štítky, už to bylo řečeno, ale bude pro mě potom snazší si to tu projít, když jsem to teď objevila. ;)
    A možná bych se přimlouvala za méně minimalistický vzhled, ale to je samozřejmě na Tobě. :)
    Rozhodně ale neměň své nadšení pro psaní blogu, potom se sem budu určitě ráda vracet. ;)
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. me se blog libi takovy jaky je :-)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Mně se taky blog líbí tak jak je, neměla by ses nikomu přizpůsobovat, nech si svůj styl a piš o čem ty chceš :)
    flabgee@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Dneska odpoledne jsem viděla tvůj komentář u Mii (kisbook), a hrozně mě zaujalo tvoje jméno - Valerie. Je krásné ! :) Nikoho ve svém okolí neznám s takovým jménem a tak jsem si zběžně blog prohlédla a jelikož se mi zdál sympatický tak jsem si ho uložila a nechala na pořádné študování až na večer. Teď už ho mám zhruba přečtený, hrozně se mi líbí, jak osobitě ve článcích píšeš, není to jen takové chladné popsání ať už výrobků či něčeho takového.. zkrátka baví mě to číst. Jediné co bych coby nový čtenář ocenila jsou štítky někde nahoře či naboku v liště, pro lepší orientaci, a taky když nějaký nováček přijde a neví o čem ten blog píšeš, tak je fajn když mrknu na štítky a vidím jakého typu ty články jsou, pak se rozhoduji (teda aspoň já) o tom, zda mě to bude aspoň trošku bavit či ne...
    Přeji mnoho dalších a dalších čtenářů, určitě si svoje příznivce najdeš :)
    M. (michaela.zuzanakova@centrum.cz)
    PS.: Na první pohled miluju ten masivní náhrdelník co máš v postu Poklady z mé šperkovnice !! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Achjo, mám takový dojem že jsem se tu půl hodiny smolila s komentářem a on se ani neuložil když jsem se chtěla přihlásit :( Tak tedy od znova :D
    Tvůj blog mě zaujal u Mii na Kissbooku, jelikož jsem si pročítala komentáře a jméno "Valerie" mezi nimi úplně zářilo, připadá mi takové éterické, jak pro vílu :) tak jsem se samozřejmě musela mrknout a blog mě na první pohled zaujal natolik, že jsem si ho hodila mezi oblíbené s tím, že si ho večer podrobně proštuduju. Tak se taky stalo, a jedinou výtku bych tedy měla o těch neexistujících štítcích, protože by pak byl určitě lepší přehled pro nově příchozí čitatele či šmírovatele, hned je to takové lepší jak člověk na první pohled ví, jakým směrem se ten blog ubírá a zda ty články mají aspoň trochu přínosná témata které zrovna třeba hledám :) Takže asi tak, jinak se mi hrozně líbí že ten blog píšeš takovým osobitým stylem, je to takové příjemnější než chladné stručné recenze výrobků, kde pomalu i chybí fotky či něco tak. Určitě pokračuj i nadále s tím, jak to píšeš, protože čtenáři začnou jen a jen přibývat :)
    Tak se měj hezky a přeju hodně úspěchů v blogosféře. M. (michaela.zuzanakova@centrum.cz)
    PS.: Od prvního pohledu miluju ten masivní náhrdelník na první fotce co máš v příspěvku "poklady z mé šperkovnice". Je nádherný ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář mi udělal velikou radost a jsem ráda, že se tu objevil hned dvakrát. Děkuju za tak milá slova :-)

      Vymazat
  26. mne sa veľmi tvoj blog páči, aj tvoj štýl písania :) už ani neviem, kde som k tebe prišla, ale hneď si ma zaujala, čo sa mi stáva veľmi zriedkavo. ten archív by bolo fajn pridať, inak by som nič nemenila :)
    margaretka75@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  27. Já bych určitě ocenila archiv s názvy článků, na to koukám na blozích jako první. :) Štítky jsou taky fajn věc, to sice moc nevyužívám, ale ostatním by se mohly hodit. A to, že tu nemáš barvičky, má určitě nějaký důvod, takže v tom nevidím nic špatného. :) Líbí se mi tvůj styl psaní, určitě v tom pokračuj, budu ráda číst. :)

    Krásný den
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Moc děkuji za pozvání. Vybrala jsi vážně moc hezké ceny.
    Podle mě není co vylepšovat. Hlavní je, aby Tě blog bavil, protože to se na blogu (v článcích) odrazí. :) Nemám co vytýkat, tvoje stránky mám ráda, jak kvůli textu, tak fotografiím. :) Vzhled stránek, písmo, odkazy...všechno na jedničku. :) Vážně mě nenapadá nic, co by mi vadilo nebo chybělo.

    OdpovědětVymazat
  29. Mne sa tvoj blog páči. Len sa tu trošku tažšie orientuje kďže tu neviem najsť archiv alebo niěco také:) inak príspevky su moc zaujímavé, recenzované značky super, dizajn krásny.
    Danylovelife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Já jsem z Tvého blogu naprosto nadšená, takže, co vylepšit? Víc a víc článků!! =) jak jsem už psala, spolu s Hello Beauty jste mě naprosto nadchly pro Korres a dnes mi domů dorazila první zásilka s magnoliovým krémem =) možná bych jen byla pro, aby pro přehlednost byly dole, nebo vpravo v panelu uvedeny štítky/hesla, která označují články buď dle žánrů (recenze, dekorativka, péče.. a filtr podle značek.. Dost často, když přijdu po poprvé na blog, kouknu nejdřív do rejstříku a přečtu všechny články o značce, kterou dobře znám. Podle toho pak poznám, jestli jsme si padly do noty, nebo ne =)
    michaela.deakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Tvůj blog se mi moc líbí. Přijde mi, že je přehledný a hezky uspořádaný, jen bych ho asi ještě trošku oživila barvama v pozadí, ale jinak je fakt parádní. Tvé články moc ráda čtu, jsi hrozně sympatická a krásná. Tak ti přeju hodně štěstí v blogování :)
    Ty ceny vypadají hrozně lákavě :)
    Lencahornakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Parádní balíček :)
    Takže:
    1) být pravidelným čtenářem mého blogu a sledovat ho přes Síť přátel Google
    - ANO
    2) být z ČR nebo SR
    - ANO
    3) napsat sem do komentářů váš email
    - zelinkova.jana@gmail.com
    4) napsat, jak byste mi doporučili blog zlepšit.
    - více denních outfitů! všichni chceme vidět, jak ti to sluší;)

    OdpovědětVymazat
  33. Páni, na tvůj blog jsem narazila nedávno a musím říct že je dokonalý... Fakt jsem ani netušila že takový blog je.. Podle mě nic měnit nemusíš. Tvojem čtenářům bude stačit že pro nás píšeš krásné články. Takže vylepšovat nebo měnit něco, je podle mě uplňě zbytečné :DD Jen tak dál

    natalka.francova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. možná bych trochu"obarvila" to záhlaví - černá je sice klasika, ale je to takové trochu strohé...
    lucije2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. možná bych trošku upravila záhlaví:))
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. páni, tak to je výhra jako blázen :) mně se tvůj blog líbí, chodím sem už poměrně dlouho, sice jsem se přidala až teď, ale mám to tu ráda hlavně proto, že máš podobný vkus a já se můžu inspirovat :)
    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Priznám sa, skôr, než som sa zapojila do tejto giveaway, som si rpečítala každučký článok. Môžem teda objektívne povedať, že tvoje články sú skutočne veľmi prínosné, páčili sa mi najmä informácie o značke Korres, ktorú by som veľmi rada vyskúšala, avšak tu na Slovensku sa zohnať jednoducho nedá :/ Škoda. Obsahu blogu nemám čo vytknúť, ale súdiac podľa predchádzajúcich komentárov nie som jediná, ktorej tu chýba archív. Prehľadnosť nado všetko! :D
    Budem sa sem veru často vracať :)

    Sledujem ako Aneta Mišíková a môj e-mail je anetamisikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj :) Takze, skus fotit viac outffitov, aby sme ta mohli viac vidiet a ridaj archiv na blogu, aby sa ludia nemuseli tak tazko preklikavat na to co potrebuju :))

    zuzka.stupkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Tak na začátek musím pochválit design blogu - je jednoduchý a v tom je síla :) Dál se mi moc líbí články - jsou jak o kosmetice z drogérie tak i o dražších věcech (tak si vybere každý, ať ma jakýkoliv přístup k nakupování kosmetiky). Na zlepšení mě napadá dát na levou stranu blogu seznam článků (např po měsících, jak to u blogů bývá). Kdo tvůj blog objeví, může si tak rovnou přečíst články, které ho zajímají a nemusí je hledat :)

    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, to je opravdu hezká soutěž :-) určitě neměň design blogu, ten je velmi povedený. Stačí přidat archiv článků a myslím, že to bude dokonalé.

    Anna

    agostyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  42. 1) GFC: Sarah
    2) Jsem z ČR :)
    3) E-mail: Sariiisek.M@seznam.cz
    4) Upřímně, tuhle otázku nemám při soutěžích ráda.. Blog si vytváříš jako bloggerka sama, takže sama musíš vědět, jak by měl tvůj blog vypadat, měla bys ho tvořit k obrazu svému, aby ti na něm bylo příjemně a dobře se ti publikovaly články ;)

    OdpovědětVymazat
  43. můj email je eldaklinerova@seznam.cz
    No a co se týče tvého blogu, objevila jsem ho nedávno, a všechny články jsem přečetla najednou :D :D. A co bych vylepšila? to opravdu nevím, vzhled se ti moc povedl, a co se týče archivu...tak to napsalo mnoho jiných, takže to zminovat nemusím :D

    OdpovědětVymazat
  44. Na tvůj blog jsem narazila teprve dnes, zaujal mě v blogrollu Hello Beauty, zajímala mě recenze na Fake Up od Benefitu, kamarádka si ho chce pořídit a ptala se mě, zda je dobrý, což já těžko posoudím, když korektory pod oči nepoužívám.
    Už jsem si prošla celý blog a jsem ráda, že jsem objevila někoho dalšího, u koho si budu číst o Narsu a MACu :-) Nemám žádné doporučení ke změně blogu, líbí se mi, nicméně mi vadí jedna věc, na kterou jsem narazila ve článku o Inglotu - na základě špatné zkušenosti s jednou prodavačkou a po vyzkoušení tří stínů jsi odsoudila celou značku a to je něco, co nemám ráda. Inglot má kromě spousty stínů stovky dalších produktů, některé jsou lepší, jiné horší, ale tak je to téměř všude. Pochopila bych, kdybys napsala, že ti ty stíny nevyhovují a tím pádem už tě neláká zkoušet nic dalšího, ale nemůžeš přece říct, že je celá značka špatná, když jsi 99% jejich sortimentu nevyzkoušela. Snad se neurazíš, že tě takhle chytám za slovíčka a není to zrovna proto, že bych byla zarputilá milovnice Inglotu (stínů od nich mám asi 18 a některé jsou vážně na prd).
    viennettka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, jak to myslíš. Pro mě je přístup obsluhy strašně moc důležitý a prostě se nad to neumím povznést. Ale máš pravdu, kvalita kosmetiky a profesionalita personálu se v tom článku příliš propojily, zkusím být příště objektivnější.

      Vymazat
  45. sledujem GFC aelin
    monikabullova(at)gmail.com
    bože ja neviem mne sa ten blog páči tak ako je to je fakt jedna z najhorších otazok čo može dať blogerka :D

    OdpovědětVymazat
  46. evulimaderova@gmail.com , tvůj blog je dokonaly,nepotřebuje zlepšit :* <3 ,a sleduji :)

    OdpovědětVymazat
  47. Myslím,že by ses měla více zaměřit na pohybové aktivity - tvoje doporučení, záliby.... jsme přece jenom děti počítačů a to není moc dobré pro naše tělo :-P
    beatatoman@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. jannnka1@gmail.com :)
    a asi tiež to aby sa tu dalo lahšie zorientovať :) ten archív atd. ..:)

    OdpovědětVymazat
  49. polisa@seznam.cz, sleduji, blog je super, líbí se mi moc tvé články, jelikož nebloguji nedokážu posoudit co zlepšit :)

    OdpovědětVymazat
  50. lu-cinda@azet.sk

    mne sa páči,že je blog neprekombinovaný a jednoduchý,niektoré blogy maju divne pismo a ani vzhlad nič moc.Inak na takéto otazky sa ťažko odpovedá,veď práve ty robíš blog pre seba-je hlavné,aby sa tebe páčil,čo tam po nás :) čitatelia si ťa nájdu podla tvojej osobnosti,ako píšeš atď.nič iné nie je dôležitejšie :)

    OdpovědětVymazat
  51. Maťa Straková
    strakovmaa@gmail.com

    možno by som zmenila nejako pozadie blogu (šablonu)

    OdpovědětVymazat
  52. nicolettevalkova@gmail.com
    ja sa tiež pripojím k niektorým babám, lebo tiež by som uvítala viac farieb:) Príde mi to tu také smutné bez tých farieb:)
    Inak tá výhra je naozaj super! :) (a budem si držať palčeky nech aj moja čoskoro)

    OdpovědětVymazat
  53. Jana.wertheimova@seznam.cz
    Asi taky souhlasím s tím udělat archiv, jinak mě zatím nic nenapadá :)

    OdpovědětVymazat
  54. Možno by som zmenila pozadie, dizajn blogu. Niečo svieže, farebné :)
    veronika.zorska@centrum.sk :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojky, super GA :) Sleduji jako Jana Dvořáková.
    Pokud jsi nováček, tak ti poradím akorát to, abys publikovala jen to, co zajímá tebe, protože jen pak je obsah pro ostatní zajímavý :)
    janca.necin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Krásne ceny :)
    1. Sledujem
    2. Som zo SR
    3. veronika.ksenakova@gmail.com
    4. V podstate nič, možno pridať menu alebo menovky, ale ináč nič :)

    OdpovědětVymazat
  57. sledujem:)
    natalyadameova@gmail.com
    chýba mi tu nejaké menu, kde by som sa ľahko dostala k článkom:)

    OdpovědětVymazat
  58. Mne osobne chyba archiv blogu ; D justinaforfun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  59. Sledujem: L
    l.clavel@azet.sk
    Možno by som zmenila pozadie :)

    OdpovědětVymazat
  60. Cez GFC sledujem ako Simona
    mail: sima.slosarova@gmail.com

    je to naozaj skvelá giveaway, páčia sa mi veci, ktoré nám ponúkaš. ja som tvoj blog objavila až dnes, takže pravdupovediac, neviem ti nič vytknuť, možno snád dizajn.. inak na drhej strane som rada, že som objavila ďalšiu slovenskú blogerku, ktorá s chuťou bloguje.. ja sledujem každú, ktorá sa mi páči, pretože u mňa na blogu sú dôležité aspoň celkom dobré fotky, nie nejaké uplne rozmazané a neviditeľne :D no a teším sa na články :)
    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  61. Sleduji:)
    Asi bych přidala nějaké složky, pro lepší orientaci, ale jinak se mi tvůj blog líbí a vypadá moc hezky:)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. krásna giveaway:)
    veo.baginova@gmail.com
    pohrala by som sa trošku so vzhľadom blogu :) vrchné karty, archív blogu a podobné veci na boku :)) ale je to na každom aký sa mu páči blog:)

    OdpovědětVymazat
  63. Barabursikova@gmail.com
    Me se tu mooc libi jen bych pridala nejake barvicky at je to tu veselejsi:))

    OdpovědětVymazat
  64. Giveaway je úžasná :)).
    GFC Naty Sweet
    naty.sweett@gmail.com
    Líbilo by se mi,kdyby jsi zavedla štítky nebo jak se tomu říká :DD.Aby byli viditelné v menu,protože pak je to přehlednější..Já je tu tedy nevidím a jestli jsem je přehlídla tak se omlouvám..

    OdpovědětVymazat
  65. asi bych tu dala nějaké štítky, ale moc to tu neznám..nemohu posoudit:)
    terzah@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Sledujem ako Vik Ppop
    Tiež by som asi uvítala archív, predsa len je to prehľadnejšie :)
    e-mail: vik.ppop@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Sleduji jako Kešule Nepovímová:)
    Já bych určitě změnila záhlaví blogu. :-) Takovéhle bílo-černé mi připadá hodně strohé..Co se týče článků na tom bych neměnila nic! :-) P.S.: + Ještě štítky pro lepší orientaci:))
    Hodně štěstí s blogem!:)
    aranell.ix@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. možno by to chcelo oživiť trošku pozadie... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  69. veronika.bejdova163@gmail.com
    spravila by som tu ešte nejaké záložky/menovky alebo čokoľvek na rýchlejšie hľadanie na blogu, inak nemám čo vytknúť :)

    OdpovědětVymazat
  70. archiv a rubriky, víc (nebo míň) netřeba :-)

    plasssma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. petra.fejova@gmail.com
    asi už vyššie spomínaný archív

    OdpovědětVymazat
  72. sleduju :)
    přidávám se k ostatním - jsem pro změnu záhlaví :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. GFC: Hanni Bubble

    Barevný nadpis nebo pozadí :)

    hanous31@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. takovýhle balíček by se mi šikl!:)
    máš to tu fajn, možná bych si pohrála s rozložením stránky..
    jollburr@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Šup sem s ďalšími outfitmi! :)
    Inak nemeň nič, máš skvelý štýl písania.:)

    andokova.s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. fortovat@seznam.cz
    já bych ocenila nějaké roztřídenější menu nebo tak něco :)

    OdpovědětVymazat
  77. Sledujem cez GFC: Juctus
    E-mail: juctus@gmail.com
    Možno by som dala nejaké krásne pozadie :)

    OdpovědětVymazat
  78. Sleduji jako Zdenuska :)
    Tvůj blog mě baví takový jaký je, možná bych zvolila nějaký zajímavější design :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Vydařená GA:)))
    Sleduji tě nově jako Eliška Dvořáková mail je ell-e@seznam.cz a na tvém blogu kočičko nemněn nic, je krásný, v jednoduchosti je krása :)

    OdpovědětVymazat
  80. To je skvělá giweaway :)
    splněno
    odvorakova.skola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. uvítala bych tu třeba archiv, ale jinak je to tu super ;)
    gabisek123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Mne by sa páčilo viac kozmetických rád a ukážok make-upu, idú Ti výborne ;)

    milada.balazova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. sleduji jako Klára Pavlína
    email: klara.kruk@email.cz
    jinak máš moc pěkný blog, dobrý styl psaní´, možná bych vylepšila desing blogu :)

    OdpovědětVymazat
  84. Líbí se mi tu, jen bych dala štítky někam na blog, aby byla jednodušší orientace:)
    mrs.luczynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Ja som v blogovom svete tiež nováčik, čiže ti veľa rád nedám ale možno skús vylepšiť design a hlavičku blogu :) Inak máš naozaj veľmi pekný blog a naozaj dobre píšeš články :)
    dominica078@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Je to moc hezký blog! kackazdralkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Úžasná giveaway a asi jediné co se mi trochu nelíbí na blogu je to, že v menu nejsou žádné rubriky (štítky), bylo by to přehlednější :) Jinak se mi líbí styl blogu...v jednoduchosti je síla ;)

    houdkovae@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. 1) Splňuji.
    2) Jsem z ČR.
    3) Můj e-mail: lehnertova.eva@gmail.com
    4) Tvůj blog se mi líbí, jen bych asi vytvořila štítky a trošku to roztřídila, aby člověk na tvém blogu mohl najít to, po čem touží, co si chce přečíst:)

    OdpovědětVymazat